About Fabeaulish


Welkom op Fabeaulish.com!

Fabeaulish is een online magazine voor vrouwen. Elke dag kun je hier de leukste artikelen lezen over alles wat onder fashion, beauty & lifestyle valt. Onder andere lees je hier over de nieuwste trends op het gebied van fashion en beauty, real life-verhalen, hilarische columns, gossips, tips & tricks, DIY en nog veel meer!

Heel veel leesplezier!Hoofdredactie

Mijn naam is Vera, oprichtster van Fabeaulish.com. Ik ben 24 jaar oud en opgegroeid in Noordwijk. Sinds vijf jaar woon ik in het mooie en altijd gezellige Amsterdam. Ik heb de studie Media, Informatie en Communicatie aan de HvA afgerond en ben nu werkzaam als freelance journalist. Dit laatste is overigens een droom die ik al heb sinds ik zes jaar oud was. “Ik wil Betty Glas worden en in New York gaan wonen”, zei ik toen. Het ‘Betty Glas worden’-gedeelte heb ik maar uit mijn hoofd gehaald, ik blijf toch liever gewoon mijzelf. Het in New York wonen daarentegen wil ik nog wel een keer gaan verwezenlijken. Maar of dit zo’n goed idee is als shopverslaafde weet ik nog niet… Naast mijn shopverslaving hou ik mij bezig met schrijven, uitgaan, reizen, sporten en boven alles: genieten van het leven. Naast Fabeaulish.com schrijf ik o.a. voor Ze.nl en Studenten Kortingskrant.

Maandelijkse freelance schrijfsters

deeszwartwitMijn naam is Desiree. Eigenwijs (een statement binnen onze familie kan ik zeggen), een doorzetter, spontaan, positief, toegewijd en zelfstandig. Ik ben 23 jaar oud en opgegroeid in Hoorn. Blij dat ik op mijn 10e naar de grote stad verhuisde want in het boerendorp (waarvan ik de naam terzijde laat…) valt weinig tot niets te beleven. Hoorn: tegenwoordig bekend van ‘Ben Saunders’ en ‘Tim Knol’ maar vroeger van ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’ en mijzelf natuurlijk als presentatrice van RadioHoorn. Het laatste jaar van mijn studie Media, Informatie en Communicatie op de HvA is van start gegaan. Tijdens deze brede studie heb ik mij dan ook breed kunnen oriënteren. ‘Betty Glas’ heb ik nooit willen worden maar er gaat natuurlijk geen dag voorbij zonder fashion, beauty en lifestyle! Mijn interesses liggen vooral bij human interest. Breed: Ja. Dus ik zou zeggen, hou Fabeaulish in de gaten…

isazwartwitMijn naam is Isa. Ik ben geboren in de Pijp en opgegroeid in Amsterdam Zuid-Oost. Ik ben een echt stadschickie. Mijn hart gaat sneller kloppen van grijze wolkenkrabbers, drukke mensen en graffiti op de muren. En dan maak ik serieus geen grappen. Ik krijg het Spaans benauwd van burgerlijke mensen en dorpjes. Liever maak ik deel uit van iets groters en dynamischer. De stadschaos bevalt me wel. Ik ben 22 jaar oud. Schrijven is een van mijn grootste hobby’s, maar ik moet zeggen dat mijn liefde ook bij video-journalistiek te vinden is. Ik zit ook in mijn laatste jaar van het MIC en wil dolgraag verder in de televisiewereld. In de tussentijd schrijf ik lekker verder. Ik ben gek op films, games, comics en celebrities. Ook ben ik dol op tekenfilms, zowel oude als nieuwe. Zo lang het maar humor of een goed verhaal heeft, kan het mij niet schelen dat een spons geen hamburgers kan bakken of een hond geen gedaante van een olifant kan aannemen. Je zou mij een beetje nostalgisch en fantasierijk kunnen noemen. Of een nerd. Wat jullie het prettigst vinden, ik ben niet kieskeurig. Sinds kort schrijf ik nu ook artikelen voor de geweldige, sublieme en altijd even leuke site Fabeaulish.com. Hou de site dus goed in de gaten en mis niets!

%d bloggers liken dit: