Zo breng je zelfbruiner makkelijk aan!

8 mei 2015

Beauty, DIY Beauty, Lichaam

Benen als tl-buizen… Rond deze periode van het jaar heeft bijna iedereen hier wel weer last van. Het is daarom ook wachten op de zon. Komende dagen stijgt de temperatuur buiten en dan is het fijn om al een klein kleurtje op jouw benen te hebben. Zo voel je je een stuk zekerder in dat ene mooie zomerjurkje of rokje. Aan een wit huidje valt natuurlijk iets te doen. Met deze tips heb je binnen no time een mooie bruine gloed door zelfbruiner. Kijk je mee?

Bij een zelfbruiner denken mensen vaak het volgende: ‘Oh, dat is zo’n creme dat ik erbij ga lopen als een wortel’. Nee… Tegenwoordig heb je mooie natuurlijke zelfbruiners die je makkelijk aan kunt brengen op jouw huidje. Wanneer je je houdt aan de ‘regels’ kan er niets verkeerd gaan.

zelfbruiner

‘De regels’
– Denk hierbij als eerste aan ontharen. Wil je je benen scheren of waxen? Doe dat dan een dag ervoor. Anders is jouw huidje veel te gevoelig.
– Ga op de dag dat je zelfbruiner aan wilt brengen lekker douchen of in bad en scrub je huid goed. Op deze manier hecht de zelfbruiner het beste.
– Daarna is het tijd voor de zelfbruiner. Ikzelf gebruik het liefste Sublime bronze mousse van L’oreal. Handig aan deze mousse is dat hij gelijk een kleurtje achterlaat en daarom kun je ook gelijk zien wanneer je een plekje vergeten bent. Met een spray of crème is dit veel moeilijker te zien.
– Wanneer je jouw lichaam hebt ingesmeerd is het een kwestie van geduld. Zorg dat alles goed is opgedroogd voordat je je aan gaat kleden, zodat er niet alsnog vlekken komen op je huid (of kleding). Neem daarom altijd de tijd.
– En nu? summer dress aan en gaan!

Tip: Wil je een donkerdere kleur? Breng dan al een aantal dagen van te voren de zelfbruiner aan en smeer er elke dag een laagje bij.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Zo breng je zelfbruiner makkelijk aan!”

  1. chucky1012 Zegt:

    Het is goed te begrijpen dat sommigen dit nodig hebben want als de zon hier schijnt is het vaak maar voor 1 dag.
    Met een geteinte huid zoals ik heb is zo een self tanning niet nodig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: