Column: Een leeglopende ballon en een fijn Pasen!

5 april 2015

Columns, Eten, Lifestyle, Vrije tijd

Het is nu al een week geleden dat ik terug ben gekomen en de tijd gaat alweer pijnlijk snel voorbij. De welkomstballon die ik van een vriendinnetje bij Schiphol kreeg, loopt nu al langzaam weer leeg en zakt elke dag weer een stukje naar beneden. Als hij helemaal beneden is, wordt mijn reis in Londen misschien wel niets meer dan een realistische droom. De ballon is er niet meer, dus bestaat hij niet en geef ik er niets meer om. Alles gaat voorbij.

Deze week bestond uit: naar de Ikea gaan om nieuwe spulletjes voor mijn appartement te kopen (en Zweedse gehaktballetjes!), afspreken met vrienden en weer terug komen in de beangstigde “dating scene”. Brrrr, wat zijn eerste dates toch verschrikkelijk. Helemaal als je erachter komt dat je date de dag erna jarig is, en dat ook letterlijk tegen je heeft gezegd, maar het toch straal vergeet en vijf minuten voor twaalf terug naar huis gaat om de volgende ochtend jezelf voor je kop te slaan. Jep… op zoek gaan naar een leuke jongen is so much fun.

verjaardagvergeten

Over fun gesproken: dit weekend is het Pasen! En hoewel ik half gelovig ben opgevoed, geloof ik niet meer in een god, en hoef ik gelukkig niet meer in een kerk bij de kindertjes Palmpasenstokken met vieze kleffe snoepjes te maken. Ik ga een gewone Paasbrunch met de familie houden. Waarschijnlijk wel met de oh-zo-vrolijke Bach’s Matthäus Passion op de achtergrond (thanks dad).

eastereggs

Maar een hoera voor het lange weekend! Gaan jullie nog iets leuks of speciaals doen? Vertel het me in de comments. Ik schrijf dit nu in de nacht, en het is bijna tijd om te slapen. Dat betekent dat ik nog even Whatsapp, Facebook, Tumblr check en een heel seizoen van een TV-serie op Netflix ga kijken. Slaap lekker!

Tip van deze week:

  • Maak een koude strandwandeling nu het nog kan! Gelukkig (not) leven we in Nederlands weer en blijf het deze maand en half mei (waarschijnlijk) erg koud, dus dit is de tijd om nog een lange wandeling langs het strand te maken. Lekker uitwaaien! Zie het als een voorjaarsschoonmaak voor je hoofd.

Geschreven door Isa Jonkers

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: