Get the make-up look: Yellow

28 januari 2015

Beauty, Make-up

Heb jij altijd al een bepaalde make-up look willen hebben? In deze rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de ‘Yellow’ make-up look!

Deze ‘Yellow’ look is komend voorjaar helemaal hot. Het staat mooi bij donker haar en een donkere huid, donker haar en een lichte huid, maar ook bij licht haar en een lichte huid staat het mooi. Iedereen kan deze look dragen, daarom is het ook zo populair. Omdat de kleur aardig heftig is kun je de rest van je make-up het beste rustig houden. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

getthemakeuplookyellow

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Breng voor de ooglook eerst een oogschaduw aan in een naturel huidskleur. Dit werkt als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Breng daarna een gele oogschaduw aan op het ooglid. Op het onderste ooglid doe je hetzelfde. Doe daarna aan de onderkant van het oog nog een blauwgroene oogschaduw. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Gebruik om deze look af te maken een lipstick in een nude kleur. Het mooiste is om een matte lipstick te gebruiken.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Get the make-up look: Yellow”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: