Column: London here I come!

18 januari 2015

Columns, Lifestyle, Reizen

Jullie kennen mij als Isa, freelance redacteur die af en toe artikeltjes schrijft voor Fabeaulish. Sinds een maand ben ik eindelijk afgestudeerd aan de hbo-opleiding Nieuws en Media in Amsterdam en ik heb besloten dat 2015 mijn jaar gaat worden. Het jaar is leuk begonnen, want: Ik ga in Londen studeren!!!

Niet voor een lange periode, feitelijk maar drie maanden, maar dat houdt mij niet tegen om iedereen om mij heen vol enthousiasme over mijn meest avontuurlijke beproeving op te scheppen. Want avontuurlijk is het! In mijn 23-jarige leven heb ik op vier verschillende plekken geleefd, keer op keer weer nieuwe vrienden gemaakt en een nieuw leven opgebouwd, maar nooit buiten Nederland. En nog nooit in mijn eentje!

londonisa

Maar ik trek dus mijn stoute Engelse vlag geprinte schoenen aan en ga naar Londen. Ik blijf natuurlijk schrijven voor Fabeaulish, sterker nog; er komt nu elke week een berichtje op de site over mijn recentelijke avonturen in het vreemde Beatles-land vol theedrinkende gentlemen en rode dubbeldekkers. Want naast mijn universiteit-bezigheden heb ik (fingers crossed) genoeg tijd om ook leuke dingen te doen in de stad! Elke week kunnen jullie lezen wat de échte leuke dingen zijn in Londen en hoe een rasechte Londenaar zijn leven leidt. Ik ga namelijk niet als een toerist daar leven (oké, misschien een beetje dan) maar als een Engelse dame. Dat neem ik in ieder geval mezelf voor. Ik kom terug in Nederland als een rock ’n roll chick met paars haar die de ‘g’ aan het einde van woorden niet meer uitspreekt. Yeaaah England!

Dus hou Fabeaulish goed in de gaten en lees mee voor Isa’s Super Guide of Londen. Bye bye darlin’s!

Door: Isa Jonkers

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

4 reacties op “Column: London here I come!”

  1. marlynnn Zegt:

    Wat gaaaaf! Jouw hbo studie klinkt ook heel interessant. Ik ben dit jaar ofja dit schooljaar begonnen aan journalistiek maar dit was ‘m net niet helemaal!! Nieuws en media klinkt leuk!! Ik ga me er eens in verdiepen. Ik blijf je zeker volgen, i love London!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: