Get the make-up look: White eyeliner

7 januari 2015

Beauty, Make-up

Heb jij altijd al een bepaalde make-up look willen hebben? In deze rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de ‘White eyeliner’ make-up look!

Deze mooie look waar de nadruk ligt op de licht opgemaakte ogen met witte eyeliner is dit voorjaar helemaal hot. Bij een rustige ooglook kun je als je wilt de nadruk leggen op je lippen, wij houden het lekker rustig. Iedereen kan deze make-up look dragen, daarom is het dit najaar ook zo populair. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

whiteyeliner

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Breng voor de ooglook eerst een oogschaduw aan in een naturel huidskleur. Dit werkt als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Doe daarna op je ooglid een lijn met witte eyeliner. Werk zo nodig nog een beetje bij. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara. Vind je zwarte mascara te hard? Gebruik dan een bruine!

Stap 4
Gebruik om deze look af te maken een nude lipstick. Het mooiste is om een matte lipstick te gebruiken.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: