Get the make-up look: Romantic Christmas

17 december 2014

Beauty, Gezicht, Make-up

Heb jij altijd al een bepaalde make-up look willen hebben? In deze rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de ‘Romantic Christmas’ make-up look, mooi voor de feestdagen!

Deze mooie look waar de nadruk ligt op de goud/brons opgemaakte ogen en donkerrode lippen is dit najaar helemaal hot. Iedereen kan deze make-up look dragen, daarom is het rond de feestdagen ook zo populair. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

romantic christmas look

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine of perzikroze blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Breng voor de ooglook eerst een oogschaduw aan in een naturel huidskleur. Dit werkt als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Zet daarna een brons gouden oogschaduw tot onder je arcadeboog. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Doe vervolgens een wit lijntje oogpotlood onder je oog, zo krijg je een grote oogopslag. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara.

Stap 4
Gebruik om deze look af te maken een mooie donkerrode lipstick. Niet zo van het rood? Plum staat ook mooi bij deze look. Eventueel wat gloss erover en je bent ready voor Christmas!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Get the make-up look: Romantic Christmas”

 1. chucky1012 Zegt:

  Wat een hele handige tips om de ultieme party look te kunnen maken met je favoriete make-up!
  Een concealer gebruik ik nooit!
  Moet ik maar eens doen om vlekjes weg te kunnen werken….

  Ik wens jullie hele fijne en mooie feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: