Weekendtip: Gooische vrouwen 2

5 december 2014

Lifestyle, Vrije tijd

Er zijn weer leuke films uitgekomen, dus hoogtijd om met je familie en vrienden lekker naar de bioscoop te gaan! Wat dacht je van de film ‘Gooische vrouwen’, waarin o.a. Linda de Mol en Susan Vissers in shinen. Ben je benieuwd naar de film? Bekijk hier het verhaal en de trailer!

Als Claire totaal anders terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. Daar beleven ze weer de leukste avonturen. Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer!


Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Weekendtip: Gooische vrouwen 2”

  1. chucky1012 Zegt:

    Wat een goed tip om naar de bioscoop te gaan.
    Lijkt me een hilarische film.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: