Hot or Not: Over the knee

17 november 2014

Fashion, Hot or Not, Mode & Trends

Het is weer maandag, dus het is de hoogste tijd voor een nieuwe Hot or Not. Vandaag: Over the knee! Deze laarzen zijn dit seizoen niet weg te denken uit je kast. Makkelijk te combineren met lange vesten en strakke jeans. Deze laarzen zijn dit najaar hotter dan hot! Veel modellen op de catwalk en fashionistas worden al in deze stoere laarzen gespot en wij zetten daarom wat inspiratie voor je op een rijtje. Kijk je mee?

overtheknee2
overtheknee7

overtheknee3

 

overtheknee5
overtheknee8

overtheknee6Hot or Not: Welke laarzen zou jij wel willen?

Deze items zijn te koop op Asos.com! 

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

4 reacties op “Hot or Not: Over the knee”

 1. Come-Moda Zegt:

  Hottt. Zou her alleen zelf niet dragen

  Beantwoorden

 2. hildelannguyen Zegt:

  Ik vind de bovenste het leukste, alleen weet nog niet of ik ze wel zou dragen. Wel een Hot dus voor mij !

  Beantwoorden

 3. chucky1012 Zegt:

  Hot!
  Ik zou dit wel dragen het staat chique en houd de benen lekker warm 😉

  Beantwoorden

 4. Madeleine begint opnieuw Zegt:

  Ik vind ‘m lastig! Ik vind ze supergaaf…hier vind ik de derde (met die hak) het gaafst denk ik, maarja…kom ik er mee weg? Ik durf best wel wat met kleding en hakken…maar hier ben ik dan bang dat het wel een erg hoog “Pretty Woman”-gehalte krijgt..lastig!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: