Get the make-up look: Big Wing

12 november 2014

Beauty, Make-up

Heb jij altijd al een bepaalde make-up look willen hebben? In deze rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zo’n look krijgt en makkelijk over kunt nemen. Kijk deze keer mee naar de ‘Big Wing’ make-up look!

Deze mooie look waar de nadruk ligt op de eyeliner is dit najaar helemaal hot. Bij een opvallende eyeliner kun je de rest van de make-up beter iets rustiger houden. Iedereen kan deze make-up look dragen, daarom is het dit najaar ook zo populair. Lees mee hoe jij dit zelf makkelijk kunt namaken!

eyelinerbigwing

Stap 1
Smeer je gezicht altijd in met een goede dagcrème die bij jouw huidtype past. Werk daarna de oneffen plekjes in je gezicht weg met een goede concealer. Als het nodig is kun je hierover ook een beetje foundation doen.

Stap 2
Daarna begint het ‘poeder- gedeelte’. Poeder je gezicht met een grote kwast in een kleur die hetzelfde is als jouw huidskleur. Pak daarna een bruine blush en poeder deze op je jukbeenderen.

Stap 3
Breng voor de ooglook eerst een oogschaduw aan in een naturel huidskleur. Dit werkt als ondergrond, van je ooglid tot onder je wenkbrauw. Werk eventueel je wenkbrauw nog een beetje bij met een potlood. Breng daarna aan de buitenkanten van je ooglid een bruine oogschaduw aan en veeg deze uit naar binnen. Vind je het moeilijk om een mooie lijn te zetten? Zet dan eerst een lijntje met een oogpotlood. Deze lijn kun je daarna als het ware overtrekken met een eyeliner. Zet daarna nog een high lighter onder je wenkbrauw voor een extra mooie oogopslag. Maak daarna de ooglook af met een goede volume mascara of wanneer je een feestje hebt nepwimpers.

Stap 4
Gebruik om deze look af te maken een nude lipstick. Het mooiste is om een matte lipstick te gebruiken.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Get the make-up look: Big Wing”

 1. chucky1012 Zegt:

  Wat een prachtig voorbeeld!

  Beantwoorden

 2. chucky1012 Zegt:

  Mijn reactie verdween terwijl het niet af was.
  Ik durf een wing niet te maken omdat ik denk dat mijn ogen veel groter zullen lijken.
  Want ik heb van die flinke kijkers 😉
  Misschien moet ik er eens voor gaan oefenen hoe ik dat het beste kan maken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: