Weekendtip: Wonderbroeders

31 oktober 2014

Events, Lifestyle, Vrije tijd

Er zijn weer leuke films uitgekomen, dus hoogtijd om met je familie en vrienden lekker naar de bioscoop te gaan! Wat dacht je van de film ‘Wonderbroeders’, een film van regisseur Johan Timmers. Ben je benieuwd naar de film? Bekijk hier het verhaal en de trailer!

Wonderbroeders gaat over vijf (overgebleven) monniken die een vredig harmonieus leven leiden in het klooster van Wanroij. Daar komt abrupt een einde aan als hun klooster verkocht dreigt te worden aan de gemeente die er een commercieel wellness centrum van wil maken. Hierdoor komt er veel spanning tussen de mannen. Dan gebeurt het wonder: er stroomt bloed uit het Jezusbeeld! Het klooster staat nu volop in de belangstelling, maar of de heren daar nu zo blij mee moeten zijn…

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: