Waarom de herfst zo leuk is!

19 oktober 2014

Lifestyle, Vrije tijd, Wonen

De herfst is weer volop bezig. Vallende blaadjes, kortere dagen en een lagere temperatuur. De een is liefhebber van de herfst en de ander juist totaal niet. Liefhebber of niet, je moet er toch aan geloven. Hier 10 redenen om van de herfst te genieten. Lees je mee?

1. Kaarsjes mogen weer aan
Het is weer eerder donker buiten, dus de hoogste tijd om het binnen gezellig te maken! Hoe kan dat nou beter dan met mooie kaarsen? Maak een mooi plateau vol met grote kaarsen, of zet hier juist allemaal leuke waxinelichtjes op.

candle2

2. Nieuwe garderobe
Heb je al lekker inkopen gedaan voor de herfst? Dan mag je je nieuwe jas en laarzen lekker uit de kast halen en eindelijk aandoen en showen!

3. Uggs? Oke, vooruit!
Niet de mooiste boots, maar misschien wel de warmste. Wij denken met de kou aan onze voetjes, dus ze mogen weer heel eventjes. Alleen met de ijskoude dagen dan!

4. Lekker nestelen
In de herfst kan het lekker stormen en regenen. Wat is er dan lekkerder dan jezelf tegen je vriend/vriendin/man/hond te nestelen op de bank. En dan natuurlijk wel onder een lekkere warme deken!

5. Series
Slecht weer? Dan kun je niet anders dan verplicht series kijken. Denk aan Netflix, maar ook op de gewone zenders zijn alle leuke series weer begonnen. Volgen maar!

Warmechocolademelk

6. Warme chocolademelk
We love it: Warme chocolademelk met slagroom! En nog beter is het met mini marshmallows erin. Fijn tijdens de koude dagen. Jummmm!

7. Eerste sneeuwbui?
Het mag dan nog wel geen winter zijn, maar het zit er dik in dat de eerste sneeuwbui gaat vallen tijdens de herfst. En dat hopen we natuurlijk allemaal na een sneeuwvrije jaar! Doe je snowboots en handschoenen aan en inpeperen maar!

8. Lekkernijen
Bij de herfst komen ook alle lekkernijen weer in de schappen te liggen. Pepernoten, taai taai poppen en ander snoepgoed. En wat dacht je van oliebollen en appelflappen? Trakteer jezelf eens op iets lekkers!

9. Lekker uitwaaien
Soms moet je je hoofd even legen. Dit is vooral lekker met een beetje wind. Op naar het strand of naar het bos. Leen de hond van je buren en lopen maar!

herfst

10. De feestdagen komen dichtbij
Het begin van de herfst is natuurlijk weer een stapje dichterbij de feestdagen. Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw! Het staat weer bijna voor de deur…

Geniet!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “Waarom de herfst zo leuk is!”

  1. chucky1012 Zegt:

    Oehhhhh de warme chocolademelk met marshmellows drinken en heel veel theelichtjes aandoen 😉

    Beantwoorden

  2. Marieke Zegt:

    Ik vind de herfst heerlijk! Vooral dat kaarsjes weer aan mogen & dat pepernoten weer komen is ook helemaal niet erg haha (:

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: