Nail art: Pineapple

9 juli 2014

Beauty, DIY Beauty, Nagels

Heb jij altijd al een bepaalde nagelstijl willen hebben, maar weet je totaal niet hoe je dit na kunt maken? Dat kan dan vanaf nu! In deze leuke rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zulke nagels kunt krijgen. Kijk deze keer mee naar ‘Pineapple’!

Hoe schattig is het om deze nail art op jouw nagels te hebben? De ananas is deze zomer HOT! Je ziet veel shirtjes, schoenen en jurkjes met een ananas erop. Jouw nagels kunnen daarom niet achter blijven! Lijkt het je wat en wil je het ook graag proberen? Kijk dan snel hoe je ze maakt. Het lijkt misschien wat werk, maar binnen no time heb jij deze nagels ook!

pineapplenails31

Stap 1
Haal de restjes oude nagellak van je nagels met nagellakremover. Doe daarna een goede basecoat op je nagels als goede ondergrond.

Stap 2
Lak daarna alle tien de nagels in een witte kleur. Heb je deze kleur niet? Kies dan voor een ander licht en zomers kleurtje! Ga wel voor een waarbij de ananas er lekker uitspringt. Laat ze daarna een aantal minuten goed drogen.

Stap 3
Maak op twee (of als je wil meer) nagels een ovaal vorm met gele nagellak. Laat dit even drogen. Zorg daarna dat je een dun kwastje binnen handbereik hebt. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een vaste hand. We gaan nu namelijk de groene ‘sprieten’ van de ananas maken. Laat dit daarna goed drogen.

Stap 4
Wanneer alles goed droog is kun je met een ander kwastje en een lichtbruine kleur de schubben op de ananas maken. Laat dit ook weer goed drogen.

Stap 5
Doe tenslotte nog wat topcoat op je nagels en tadaaaa! Je hebt mooie nagels!

 

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Nail art: Pineapple”

  1. chucky1012 Zegt:

    Wat is dit mooie nailart 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: