WIN: Pink Goodies!

3 juli 2014

Beauty, WIN

Het gaat ontzettend goed met Fabeaulish.com en natuurlijk willen we dat ook met jullie vieren! Daarom beginnen we weer met een superleuke winactie met heerlijke goodies, allemaal in de kleur roze. Iets waar elke vrouw blij van wordt! Wil jij ook kans maken op deze leuke prijs en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee!

winactie0307

Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van een roze lipbalm, nagellak remover pads, Rituals body lotion, gouden ‘wish’ oorknopjes, een roze pincet en roze nepnagels – voor twee keer! – inclusief lijm? Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk snel hieronder wat je ervoor moet doen en wie weet ben jij bij 775 volgers op Facebook de gelukkige winnares!

Wat moet je ervoor doen?

 • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag al je vriend(inn)en in de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk). De prijs gaat eruit als er 775 volgers zijn op Facebook!
 • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij dit pakket wilt winnen!

Heel veel succes!

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

5 reacties op “WIN: Pink Goodies!”

 1. sjolands1 Zegt:

  Ik vind het een super leuk pakket en volg je op Twitter en Bloclovin

  Beantwoorden

 2. sjolands1 Zegt:

  Ik vindt het een super leuk pakket

  Beantwoorden

 3. sjolands1 Zegt:

  Dit is op sjolance herblogden reageerde:
  Mooie actie

  Beantwoorden

 4. Ilse prins Zegt:

  echt superleuk zeg!!! mijn lievelingskleur is altijd al roze geweest, maar denk van heel veel vrouwen/meiden hahah…. heb niet zovaak roze kleding, maar roze accesoires of bv idd een roze nagellakje of roze lippenstift..roze tasje/portemonnee/telefoonhoesje heb ik wel heeel vaak.. Die bodylotion van rituals lijkt me ook heerlijk.. Echt een verwenpakketje waar zo nu en dan iedereen eens recht op heeft..
  Groetjes

  Beantwoorden

 5. chucky1012 Zegt:

  Leuk en omdat ik van roze hou 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: