Nail art: Waves

2 juli 2014

Beauty, DIY Beauty, Nagels

Heb jij altijd al een bepaalde nagelstijl willen hebben, maar weet je totaal niet hoe je dit na kunt maken? Dat kan dan vanaf nu! In deze leuke rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zulke nagels kunt krijgen. Kijk deze keer mee naar ‘Waves’!

Hoe schattig is het om deze nail art op jouw nagels te hebben? Zeker als je deze zomer – of misschien wel in deze dagen met het lekkere weer – een dagje naar het strand gaat is het helemaal leuk. Lijkt het je wat en wil je het ook graag proberen? Kijk dan snel hoe je ze maakt. Het lijkt misschien wat werk, maar binnen no time heb jij deze nagels ook!

nailartwaves

Stap 1
Haal de restjes oude nagellak van je nagels met nagellakremover. Doe daarna een goede basecoat op je nagels als goede ondergrond.

Stap 2
Lak daarna alle tien de nagels in een fel blauwe kleur. Heb je deze kleur niet? Kies dan voor een ander licht kleurtje blauw! Laat ze daarna een aantal minuten goed drogen.

Stap 3
Zorg daarna dat je een dun kwastje binnen handbereik hebt. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een vaste hand. We gaan namelijk op alle nagels een ‘golf’ zetten met witte lak. Zet dit golfje alleen tegen de fel blauwe kant. De rest van de nagel kun je ook gewoon wit maken, daar komt straks het donkerblauwe gedeelte toch over. Scheelt weer werk! Oefen voor de vorm even op een papiertje. Is dit gelukt? Zet het dan op je nagels! Kijk erna even goed of de witte lak wel dekkend genoeg is. Niet? Lak anders nog een laagje!

Stap 4
Zet daarna aan de bovenkant van de nagels ook nog een golf met donkerblauwe lak. Laat het vervolgens goed drogen.

Stap 5
Doe tenslotte nog wat topcoat op je nagels en tadaaaa! Je hebt mooie nagels!

 

Advertenties
, , , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: