Gossips van week #26

29 juni 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Heidi Klum wil verhuizen! Ze heeft daarom haar villa, met een oppervlakte van maar liefst 1100 m2, te koop gezet voor 25 miljoen dollar. Het, we mogen wel zeggen paleis,beschikt over acht slaapkamers, tien badkamers, een zwembad, een rozentuin, een vijver en voor de kinderen een speeltuin en een wandelpad. Het landgoed is helemaal gerenoveerd en heeft een prachtig uitzicht op zee. Dus als je nog wat geld in een oude sok hebt liggen?

heidiklumKhloé Kardashian is 30 jaar oud geworden en dit moest natuurlijk worden gevierd! De Kardashian vierde haar verjaardag in een chique restaurant in New York. Naast haar familie was ook haar nieuwe lover French Montana aanwezig en hij kon natuurlijk niet met lege handen aankomen. Wanneer de hele familie buiten stond toe te kijken, gaf de rapper zijn vriendin een witte Wrangler Sahara Jeep cadeau van maar liefst 36.280 Euro. Khloé en French zijn sinds april dit jaar een setje.

Een spannend thuiskomen voor voetballer Cristiano Ronaldo. Wanneer hij de dag voor zijn laatste wedstrijd op het WK na een training zijn hotelkamer inliep, betrapte hij een 15-jarige jongen in zijn bed! De jongen had naar eigen zeggen de beveiliging weten te omzeilen door via het balkon de kamer in te klimmen. Vervolgens wachtte hij in bed op zijn grote idool. Wanneer Cristiano de jongen zag reageerde hij heel kalm. Hij zou hem aardig hebben medegedeeld dat hij de beveiliging niet zou roepen als de jongen vrijwillig vertrok. Uiteindelijk mocht hij ook nog met hem op de foto en hielp de voetballer hem de uitgang te vinden.
Als het aan Maroon 5- zanger Adam Levine ligt gaan hij en zijn verloofde Behati gelijk proberen een kind te krijgen zodra ze getrouwd zijn. De zanger wil dolgraag een kind. Hij laat weten dat hij niet vindt dat je eerst getrouwd moet zijn voordat je aan kinderen kunt beginnen, maar zijn verloofde denkt daar heel anders over. Het 25-jarige model wil eerst trouwen en dan pas kinderen. Maar op de huwelijksreis zal de focus dus liggen op het verwekken van een baby. Good luck!

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Gossips van week #26”

  1. chucky1012 Zegt:

    Dit is zo leuk om te lezen 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: