Nail art: WK voetbal!

12 juni 2014

Beauty, Nagels

Heb jij altijd al een bepaalde nagelstijl willen hebben, maar weet je totaal niet hoe je dit na kunt maken? Dat kan dan vanaf nu! In deze leuke rubriek laten wij je in een aantal stappen zien hoe jij zulke nagels kunt krijgen. Kijk deze keer mee naar ‘WK voetbal’!

Het WK voetbal begint vandaag. Hoe leuk is het om deze nail art dan op jouw nagels te hebben? Lijkt het je wat en wil je het ook graag proberen? Kijk dan snel hoe je ze maakt. Het lijkt misschien wat werk, maar binnen no time heb jij deze nagels ook!

soccernailart

Stap 1
Haal de restjes oude nagellak van je nagels met nagellakremover. Doe daarna een goede basecoat op je nagels als goede ondergrond.

Stap 2
Lak daarna alle tien de nagels in een donker groene kleur. Deze kleur moet natuurlijk het gras voorstellen. Wil je liever een iets vrolijker kleurtje? Kies dan voor oranje of rood, wit, blauw! Laat ze daarna een aantal minuten goed drogen.

Stap 3
Zorg daarna dat je twee dunne kwastjes binnen handbereik hebt. We gaan op de middelvinger een ‘doelnet’ maken van witte lak. Lak een omgekeerde ‘L’ en zet wanneer die droog is kleine ruitjes. Laat dit ook weer even drogen.

Stap 4
Zorg daarna dat je hetzelfde dunne kwastje nog even kunt gebruiken. We gaan op 1, 2, 3 of 4 nagels – wat je zelf wilt – een deel van een voetbal maken. Maak aan de onderkant van de nagel een vorm van een bal. Zet als dit droog is met een ander kwastje met zwarte lak de lijnen van een voetbal erin.

Stap 5
Doe tenslotte nog wat topcoat op je nagels en tadaaaa! Jouw nagels zijn WK- proof!

 

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Nail art: WK voetbal!”

  1. estbellabeauty Zegt:

    Wow ziet er echt onwijs leuk uit!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: