WIN: Morgen gaat ‘ie eruit!

9 juni 2014

Beauty, Make-up, WIN

Het WK komt er aan en natuurlijk moet iedereen dat vieren met iets oranjes! Daarom zijn we vorige week met een super leuke winactie met oranje goodies begonnen. Iets waar elke vrouw blij van wordt! Wil jij ook kans maken op deze leuke prijs en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee!

winactiewk

Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van 24 mooie nepnagels -genoeg voor sowieso twee keer!-, een lekkere handcrème van Weleda, een lipgloss en een pincet? En dit allemaal in de kleur oranje! Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk snel hieronder wat je ervoor moet doen en wie weet ben jij morgen de gelukkige winnares. Zo heb jij de goodies op tijd in huis voor de eerste wedstrijd van ons team!

Wat moet je ervoor doen?

  • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag minimaal 5 vriend(inn)en in of onder de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk).
  • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij dit pakket wil winnen!

Heel veel succes!

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: