Gossips van week #23

8 juni 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Melanie Griffith wil na een huwelijk van achttien jaar scheiden van Antonio Banderas. De twee zouden al een tijdje apart van elkaar leven. “We hebben er goed over nagedacht en hebben besloten op een vriendelijke manier een punt te zetten achter ons huwelijk van bijna twintig jaar. We respecteren elkaar, onze familie en vrienden en de prachtige tijd die we met elkaar hebben doorgebracht”, zo laten de twee in een verklaring weten. Het koppel heeft een kind samen, de 17-jarige Stella.

Van grachtenpand naar klein huurappartement, zo is het bij Bram Moszkowicz gegaan. De voormalig topadvocaat zou vorige week 2,6 miljoen euro hebben gevangen voor het grachtenpand, waar hij werkte en woonde. Nu vertoeft hij in een klein maar zeer luxe tweekamer- appartement aan de Amstel. Het huis waar DJ Tiesto hiervoor woonde. Het appartement ziet er schitterend uit en heeft o.a. een groot dakterras en een inloopkast.

Carolien Spoor en Jon Karthaus hebben een nieuwe stap in hun relatie gezet; ze hebben samen een huis gekocht. Het is een bovenwoning in Amsterdam-West, maar voorlopig zijn ze er nog enkele weken bezig om alles grondig naar eigen smaak te verbouwen. “We willen er een eigen plekje van maken. Een dakterras lijkt ons bijvoorbeeld te gek, maar we moeten wel eerst flink verbouwen”, aldus Jon aan RTL Boulevard. De twee hebben sinds 2005 een relatie en afgelopen december werd bekend dat ze verloofd zijn.

Werk aan de winkel voor Sunnery James. Het gezin van Doutzen Kroes is in Nederland neergestreken, hier zal zij eind juli bevallen, maar er moet nog aardig wat gebeuren voordat het huis baby-proof is. “Ik heb heb hem best wel aan het werk gezet, maar ik ben niet zo hysterisch dat alles perfect moet. Het gaat gewoon om de kleine dingetjes, dat die checklist helemaal af is”, aldus het 29-jarige model. “Alles moet nu gebeuren”, vult Sunnery aan. “Dus ik ben hartstikke druk met timmeren en van alles en nog wat. En ook nog werken.” Het stel kijkt heel erg uit naar de geboorte van hun tweede kind. “Nog zeven, acht weken. Het is nu echt aftellen”, aldus de dj. “We kunnen niet wachten!”

 

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #23”

  1. chucky1012 Zegt:

    Fijn om weer op de hoogte te zijn 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: