Gossips van week #19

11 mei 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Nederland is gisteren met het nummer ‘Calm After The Storm’ tweede geworden op het Eurovisie Songfestival! Wie had dat een aantal weken geleden nou kunnen bedenken? Waylon en Ilse DeLange zijn natuurlijk super blij en trots op dit fantastische resultaat. Oostenrijk – de vrouw met de baard – ging er dit jaar met de winst vandoor, volgend jaar is Oostenrijk dan ook automatisch het gastland van het Eurovisie Songfestival.

waylonilse

Kourtney en Khloé Kardashian zijn duidelijk niet welkom in de Hamptons. De twee hadden plannen om daar hun nieuwe realityserie op te nemen, ‘Kourtney & Khloé take the Hamptons’, maar niemand wil hun huis aan de twee verhuren. De huiseigenaren weren de twee sterren unaniem. “Ze trekken trash aan en maken onze gemeenschap kapot”, werd er door een van de bewoners gezegd. Ook hebben ze geen zin in de grote stroom aan publiciteit, die de serie ongetwijfeld met zich meebrengt. Dus nu maar op zoek naar een andere plek!

Chris Brown moet 131 dagen langer de cel in dan van te voren gedacht werd. Waarom? De zanger blijkt de voorwaarden van zijn proeftijd geschonden te hebben. In deze proeftijd zou hij samen met een bodyguard een man mishandeld hebben en dat komt hem zwaar te staan. Inmiddels zit Chris al bijna twee maanden in de cel en daar blijft hij nog tot na de zomer. Wanneer hij uit de cel komt kan hij weer gelijk aan het werk en dan niet werken aan zijn nieuwe platen, nee… Hij moet eerst nog duizend uur taakstraf uitvoeren! Iemand nog een lelijk tuintje dat opgeknapt moet worden?

angelinajoliegos

Angelina is klaar met acteren. Dat laat de mooie actrice op de première van haar nieuwste film Maleficent weten. Ze gaat voortaan veel liever op de regisseursstoel zitten. “Ik vind het totaal niet erg om het acteren gedag te zeggen als ik kan regisseren. Ik wil regisseren. Ik stop met acteren om achter de schermen door te gaan.” Angelina wil nog in twee films spelen en daarna stopt ze officieel als actrice. Jammer! 

Advertenties
, , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #19”

  1. chucky1012 Zegt:

    Fijn om weer goed op de hoogte te zijn 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: