Gossips van week #17!

27 april 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Het is weer helemaal goed tussen Kate Hudson en haar vriend Matt Bellamy. De twee zouden een tijdje hebben overwogen uit elkaar te gaan, maar de problemen tussen de twee zijn opgelost. “Ze willen echt bij elkaar blijven. En het lijkt alsof ze nu verliefder zijn dan ooit”, vertelt een vriend van de actrice en de Muse-zanger. In februari kwamen de eerste roddels over een eventuele breuk, maar mede voor hun zoon Bing hebben ze er alles aangedaan om hun relatie te redden. Kate en Matt kennen elkaar 4 jaar en hebben samen een zoon. De blonde actrice heeft uit haar eerdere huwelijk met Chris Robinson ook al een zoon, Ryder.

katehudson

Sofie van den Enk is voor de tweede keer moeder geworden! Ze is deze week bevallen van een meisje. Het kleine meisje heeft de naam Reina gekregen. Moeder en dochter maken het allebei goed. De winnares van het programma ‘Wie is de Mol?’ en haar man André hebben al een 2-jarig zoontje Magnus. Veel geluk! 

Ben Saunders heeft een nieuwe liefde! Dat heeft de zanger bevestigd aan RTL BoulevardEerder deze week werd Ben met een mysterieuze blondine gespot op de rode loper van de première van The Amazing Spider-Man 2. De dame blijkt zijn nieuwe vlam te zijn. Aan RTL Boulevard laat Ben weten dat de blondine de naam Fleur draagt en dat ze aan het daten zijn.

beyonce

Beyonce behoort samen met Pharrell Williams en Hilary Clinton tot de meest invloedrijke personen ter wereld volgens Time Magazine. Dit werd deze week bekend gemaakt. Beyonce siert op de cover van het magazine en wordt o.a. geroemd voor het “heffen van haar stem, zowel op het podium als daarnaast en het aansporen van onafhankelijkheid en leiderschap van vrouwen”. Go, Be! 

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: