Maak je lichaam lenteklaar binnen 1 uur!

17 april 2014

Beauty, Lichaam

Waarschijnlijk is je lichaam wel toe aan een kleine opknapbeurt. De velletjes hangen aan je benen, je bent zo bleek als Casper het spookje en de nagellak van Kerst zit stiekem nog op je tenen. Yes, het is de hoogste tijd om je lichaam lenteklaar te maken! Maar waar begin je?

Het lekkere weer komt er dit weekend weer aan. En met mooi weer heb je blote voeten, blote benen en blote armen! Daarom is het de hoogste tijd om jouw lichaam lenteklaar te maken. Maar waar moet je beginnen? Je leest het hier!
Benenscheren

Baddertijd

 • In de winter heb je waarschijnlijk amper een scheermes aangeraakt. Er staan haren van minimaal een centimeter op je benen, dus aan de slag met een scheermes dus! Heb je helemaal geen zin om je lichaam te scheren? Laat je lichaam dan harsen. Tot vier weken blijven je haartjes dan weg.
 • Ook hangen na een lange winter de velletjes aan je benen. De oplossing: een lekkere scrubbeurt! Scrub nooit meer dan een keer per week je lichaam. Dan schuur je als het ware ook je nieuwe huid kapot.
 • Je haar is ook toe aan een opknapbeurt. Ga lekker naar de kapper en knip de puntjes van je haar. Doe vervolgens twee keer per week een lekker verzorgend masker in je haar voor stralende lokken.Nagellak

Na het badderen

 • Smeer je huid dagelijks in met een lekkere olie. Het is belangrijk dat je huid nooit droog of trekkend aanvoelt.
 • Is je lichaam extreem wit en wil je niet onder de zonnebank? Smeer je dan in met een vleugje bruin zonder zon. Doe dit na het scrubben – zodat alle huidschilfertjes weg zijn – en zorg natuurlijk dat je alles goed uitsmeert. Let vooral op je ellebogen en knieholtes.
 • Lak je teen- en vingernagels vervolgens in een mooi lente kleurtje en jij bent klaar voor de lente!

Hoe maak jij je lichaam lenteklaar?

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “Maak je lichaam lenteklaar binnen 1 uur!”

 1. chucky1012 Zegt:

  Inderdaad zijn de droge en schrale plekken heel belangrijk om in te smeren 😉
  Welk merk nagellakjes zijn het op de bovenstaande foto?

  Beantwoorden

 2. Jacqueline - two-blondes.com Zegt:

  Heel leuk geschreven! Krijg meteen zin om dat allemaal te doen! Van het weekend maar even inplannen! Xx.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: