Gossips van week #15

13 april 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Lieke van Lexmond en haar vriend Bas krijgen een zoon! Dit maakte Lieke in Everybody Dance Now bekend. Toen presentatrice Chantal Janzen naar het geslacht van Liekes baby vroeg, kleurde de vloer in de tv-studio blauw met daarop de tekst: ‘It’s a boy’. Lieke is op dit moment 17 weken in verwachting. 

liekevanlex

Zou Nick Schilder – van Nick en Simon – haast hebben met de verkoop van zijn huis? Het lijkt er wel op! Nick heeft namelijk plotseling de vraagprijs van zijn huis met maar liefst 3 ton verlaagd. Een jaar geleden kwam het huis met een prijs van 1.150.000 euro in de verkoop. Deze week verlaagde hij de prijs naar 869.000 euro. Wij hopen dat hij door deze verlaging zijn huis snel kwijt is!

Vorige maand werd bekend dat Martijn Krabbe en zijn Amanda na een huwelijk van bijna 20 jaar uit elkaar zijn. Maar erg lang heeft Amanda hier niet om getreurd; ze heeft namelijk alweer een aantal weken een nieuwe liefde! Ze is stapel verliefd op de rijke Brabander Harrie Kolen. Wij zijn benieuwd of het echte liefde is… mileycyrus1Miley Cyrus heeft in 2013 meer geld verdiend dan Beyonce. Dit blijkt uit de jaarlijkse schatting van de inkomens van een aantal beroemdheden volgens het tijdschrift Magazine Parade. In het tijdschrift valt te lezen dat Cyrus vorig jaar ruim 55 miljoen euro bij elkaar heeft weten te sprokkelen. Beyoncé verdiende daarentegen 41 miljoen euro, wat uitkomt op een ‘schamele’ 4690 euro per uur. Ook Bruno Mars deed het niet ‘onaardig’. De zanger heeft afgelopen jaar 27,4 miljoen euro verdiend. Wow…

 

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #15”

  1. chucky1012 Zegt:

    We zijn goed op de hoogte 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: