Gossips van week #14!

6 april 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Taylor Armstrong, bekend van de realityserie The Real Housewives of Beverly Hills, is zaterdag in Bel Air in het huwelijksbootje gestapt met John Bluher. “Ik ben getrouwd met mijn beste vriend,” aldus de 42-jarige blondine. John (56) vroeg haar afgelopen augustus op het strand van Mexico ten huwelijk. Eindelijk weer wat geluk voor Taylor, die 2,5 jaar geleden een groot verlies te verwerken had toen haar partner Russell Armstrong zelfmoord pleegde.
regiliotuur

Wie gisteren Sterren Springen heeft gezien, is er vast wel iets opgevallen: Regilio Tuur lijkt plotseling geen Nederlands meer te kunnen. Iets wat kijkers niet bepaald kunnen waarderen. Op Twitter stroomden berichten binnen. “Volgens mij komt hij gewoon uit Hoogvliet,” zegt een van de kijkers. “Ik vind dat hij alleen al een onvoldoende moet krijgen omdat hij weigert Nederlands te spreken,” zegt een andere kijker. Presentator Gerard Joling liet weten: “Voor de Nederlandse kijkers die het niet verstaan. Hij twisterde een beetje zei hij, en het kon eigenlijk veel beter. Maar Regilio spreekt ook fantastisch Nederlands en misschien dat dat vanavond ook nog een keer gaat lukken.”

Connie Breukhoven gooit haar schitterende appartement aan de PC Hooftstraat in de verhuur. Hopelijk heb je ergens nog een oude sok met veel geld, want goedkoop is de huur alles behalve. Het appartement met een woonoppervlakte van 155 vierkante meter moet maandelijks 8750 euro opbrengen. Wat krijg je ervoor? Het appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers, en – kuch, kuch… niet onbelangrijk – een kleedkamer. De woonkamer is 94 vierkante meter groot en de keuken is van alle gemakken voorzien. Het pand ligt vlakbij het Vondelpark.

jlo

Jennifer Lopez is de nieuwe eigenaresse van de tv-zender Fuse. De zangeres was bereid om 226 miljoen dollar neer te leggen voor de zender die ‘muziek’ als belangrijkste pijler heeft. Ze komt daarmee als winnares uit de bus van een biedoorlog. Onder andere haar ex Puff Daddy had ook zijn zinnen op Fuse gezet. De zangeres en haar bedrijf hebben al de zender Nuvo Tv in hun portfolio, een zender die gericht is op de Latijns-Amerikaanse cultuur. Wat de plannen zijn van Lopez met de nieuwe zender is nog niet bekend. Wij zijn benieuwd!

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #14!”

  1. chucky1012 Zegt:

    Gisteren bijna geen tv gekeken, het was een zonnige dag!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: