WIN: Goodies!

3 april 2014

WIN

Het gaat ontzettend goed met Fabeaulish.com en natuurlijk willen we dat ook met jullie vieren! Daarom beginnen we vandaag weer met een superleuke winactie met heerlijke goodies. Iets waar elke vrouw blij van wordt! Wil jij ook kans maken op deze leuke prijs en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee!

winactie283

Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van twee mooie gouden nagellakjes, een kokos lipbalm, een oogschaduw-palet, twee anti-stress maskers een lipgloss en een pincet? Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk snel hieronder wat je ervoor moet doen en wie weet ben jij volgende week de gelukkige winnares!

Wat moet je ervoor doen?

 • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag al je vriend(inn)en in de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk).
 • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij dit pakket wil winnen!

Heel veel succes!

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “WIN: Goodies!”

 1. chucky1012 Zegt:

  Ik zou zo graag dit leuke pakket willen winnen omdat je met het masker het gezicht er schoon en fris mee kan maken, met de pincet kan ik eindelijk overtollige wimperharen verwijderen. De lipbalm zal mijn lippen hydrateren en met de makeup kan er een prachtige nude look mee maken, de lipgloss geeft een finishing touch 😉
  Ik heb alles gedaan wat nodig is om kans te kunnen maken op dit mooie pakket…..
  Ik heb ook de fb pagina van jullie gedeeld en een vriendin getagd.

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Groeten Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: