Gossips van week #12

23 maart 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Badr Hari en Estelle zijn definitief uit elkaar. Dit laat de manager van Badr Hari weten in een verklaring aan de media. ‘Badr is sinds medio oktober 2013 woonachtig in Marokko. Estelle en haar kinderen bleven in Nederland wonen.Tijdens deze bewust ingebouwde periode van ‘afstand’, hebben zij de tijd genomen over hun relatie na te denken en met elkaar daarover te spreken. De conclusie is dat het toekomstperspectief van hun relatie onvoldoende is’.
laurenjort

Jort Kelder heeft besloten zijn appartement aan de Amsterdamse grachten te verhuren. Hij kocht het optrekje in 2012. Sinds begin dit jaar woont Jort samen met zijn vriendin Lauren in Jort z’n andere huis in Durgerdam. Het mooie appartement aan de Amsterdamse grachten is 65 m2 groot en heeft drie kamers, een open haard en een dakterras. Het is te huur voor 2000 euro per maand. Benieuwd? Bekijk hier de foto’s!

Acteur Chris Hemsworth en zijn vrouw Elsa Pataky zijn de trotse ouders geworden van een tweeling. Het zijn twee jongetjes geworden, meldt Chris’ management aan E! Entertaiment. De twee kwamen donderdag ter wereld. Chris en Elsa hebben samen al dochter India Rose, die deze maand twee wordt. Het stel is drie jaar getrouwd. Veel geluk!
chrishemsworthelsa

Kim Kardashian is ontzettend trots: zij en haar verloofde Kanye West hebben de cover van de Amerikaanse Vogue gehaald. Het koppel is in bruidskleding gefotografeerd door Annie Leibovitz. North, het negen maanden oude dochtertje van de twee, is ook gefotografeerd voor het blad. Kim is door het dolle heen. “Dit is echt een droom die uitkomt. Oh my god! Ik ben sprakeloos”, zo laat zij op Twitter en Instagram weten.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: