Gossips van week #11

16 maart 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Rihanna en zanger Drake zijn verliefd! Zo verliefd zelfs dat ze dit weekend samen hevig zoenend een toilet van een restaurant in Manchester indoken. Het zou sinds enige tijd dik aan zijn tussen de twee: zo werden ze eerder zoenend gespot in een nachtclub in Amsterdam. Maar ook in Manchester vliegen de vonken tussen de twee er dus vanaf. De artiesten waren met een groepje vrienden uit eten in Manchesters Zouk Bar & Restaurant toen de spanning tussen de twee hen kennelijk teveel werd.

sylviemeis

Sylvie Meis laat een verpletterende indruk achter tijdens haar verblijf in New York. Ze was te gast in de Amerikaanse talkshow Huff Post Live en ze werd flink de hemel ingeprezen door de presentatrice. “Nooit geweten dat jij zo geweldig bent”, sluit Caitlyn het gesprek af. Ze noemt Sylvie een ‘fantastisch’ en ‘inspirerend’ mens. Sylvies bezoek aan The Big Apple heeft haar goed gedaan. Niet alleen mocht ze als speciale gast de première van de musical Rocky bijwonen, ook kreeg ze een aanbod voor een eigen tv-programma én vroeg Vogue’s Anna Wintour om haar telefoonnummer.

De 22-jarige Jamie Lynn Spears, het zusje van Britney, is vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met zakenman en naamgenoot Jamie Watson. De ceremonie vond plaats in de Audubon Tea Room in New Orleans, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Uiteraard speelde Jamie’s 5-jarige dochtertje Maddie, die ze kreeg tijdens een eerdere relatie, een belangrijke rol tijdens de bruiloft. Veel geluk!

daniellereinout

Het gaat weer de betere kant op met Reinout Oerlemans. De tv-producent heeft vrijdag de intensive care verlaten, na een eerdere hartaanval en bypass-operatie van vorige week. De vrouw van Reinout, Danielle, wil iedereen bedanken voor voor de steunbetuigingen die de afgelopen dagen binnenstroomden. “Reinout is vastbesloten om hier weer sterk uit te komen en z’n oude leven weer terug te krijgen. We zijn heel erg dankbaar dat Reinout nog bij ons is.”

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Gossips van week #11”

  1. chucky1012 Zegt:

    In ons land vliegen de roddels inderdaad ook flink door het land.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: