Gossips van week #9

2 maart 2014

Columns, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Estelle Cruijff moet snel op zoek naar een andere woning! Haar ex-man Ruud Gullit heeft de villa, waar Estelle momenteel met hun kinderen in woont, in de stille verkoop gezet. De vraagprijs zal rond de 2 miljoen liggen, voor zo veel had Ruud de villa in 2011 ook gekocht. Een deel van de opbrengst zal naar de fiscus gaan, de ex-voetballer heeft namelijk nog wat te betalen aan de belastingdienst.

estellecruijf

Gwen Stefani is bevallen! De zangeres en haar man Gavin Rossdale zijn vrijdag ouders geworden van een zoontje. De zangeres onthulde een maand geleden al via Instagram dat ze in verwachting was van een jongen. Hoe haar babyboy heet, is nog niet bekend. Maar hij zal vast een aparte naam hebben, als we kijken naar de namen van hun andere twee zoontjes, Kingston en Zuma.

Mary-Kate Olsen en haar 44-jarige vriend Olivier Sarkozy gaan trouwen. De 27-jarige blondine en de Franse bankier vormen nu twee jaar een stel. Hiervan wonen ze een jaar samen in een luxe penthouse in New York. Voor Mary-Kate wordt het haar eerste huwelijk, Olivier heeft al twee kinderen uit een eerder huwelijk.

milaashton1

En er is nog een verloving te vieren! Ashton Kutcher en Mila Kunis gaan ook trouwen. De actrice werd afgelopen donderdag gezien met een diamanten ring om haar vinger. Eerder die week zette Mila een tekst op Twitter over haar liefde voor Ashton. De 30-jarige Mila en de 36-jarige Ashton zijn ongeveer twee jaar samen. Ze leerden elkaar in 1998 al kennen in That 70’s Show.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #9”

  1. chucky1012 Zegt:

    Fijn dat we weer op de hoogte zijn! 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: