Gossips van week #8

23 februari 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Nederlands topmodel Yfke Sturm heeft opnieuw een woning gekocht; een luxueus appartement in Amsterdam-Zuid. Dit is de vijfde woning van de blondine. Zelf woont ze in Londen. Voor het appartement betaalde ze 485.000 euro. Het luxe appartement van 85 vierkante meter groot ligt op een steenworp afstand van het Vondelpark. De woning beschikt over drie kamers. Ook is er een open keuken aanwezig. Het riante dakterras kijkt uit over de stad. Benieuwd? Bekijk hier de foto’s van het mooie appartement!

kylieminogue

Kylie Minogue heeft zich neergelegd bij het feit dat ze misschien nooit een eigen kindje zal krijgen, maar het valt haar erg zwaar. De 45-jarige Australische zangeres vertelt aan The Sun dat ze begonnen is aan een nieuwe fase in haar leven: “Ik zal dit jaar accepteren dat een eigen kind misschien niet voor mij is weggelegd, en daar zit wel heel veel verdriet.” Bij de pakken neerzitten doet ze gelukkig niet, want er is een oplossing die ze zeker ziet zitten. “Mijn leven nam gewoon een andere wending. Ik zou adoptie wel overwegen”, onthult ze.

Realityster Snooki is weer zwanger! Snooki en haar verloofde Jionni LaValle weten al een paar maanden dat er een tweede kindje op komst is, maar ze hebben liever dat niemand het weet. Ze zou bang zijn dat door haar zwangerschap  deals en optredens in het water vallen en verschijnt daarom steeds minder in het openbaar. Haar management houdt ook totale stilte. Snooki en Jionni kregen in 2012 hun eerste kind, Lorenzo.

De Australische televisiepersoonlijkheid Charlotte Dawson heeft zichzelf van het leven beroofd. Presentatrice en ex-model Charlotte werd dood gevonden in haar huis, toen zij eerder niet verscheen bij een lunchafspraak. Charlotte, in Australie onder andere bekend als jurylid van Australia’s Next Topmodel, vertelde eerder openhartig dat ze al lang leed onder depressies. In 2012 werd ze opgenomen in het ziekenhuis, naar verluidt had ze een zelfmoordpoging ondernomen omdat ze op internet gepest en bedreigd werd.

christinaaguilera

Ook is er baby geluk voor Christina Aguilera! Ze verwacht een tweede kind met haar verloofde Matt Rutler. Eerder kreeg de blondine zoon Max, nu 6 jaar oud, samen met haar ex-man Jordan Bratman. En ze wilde maar al te graag een broertje of zusje voor Max. “Max wil al tijden een broer of zus dus hij kan niet wachten tot zijn speelmaatje er is. Christina is heel close met haar zus en Matt heeft ook broers en zussen dus ze zijn maar wat blij dat Max dat binnenkort ook zal meemaken.”
Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Gossips van week #8”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: