Morgen gaat de WINACTIE eruit!

21 februari 2014

WIN

Omdat morgen het leuke ‘Belated Valentine’-pakket van Fabeaulish.com eruit gaat, hier nog even een reminder! Heb je nog niet meegedaan, dan is dit je laatste kans! Het pakket zit vol met heerlijke goodies, iets waar elke vrouw blij van wordt. Wil jij ook nog kans maken op deze leuke prijs en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee! 

winactie150214Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van een mooie roze nagellak met een bijpassende nail caviar – in de kleuren roze, rood en zilver – , een pearl shine lipbalm, een nagelvijl, twee anti-stress maskers en een aardbeien lipgloss? Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk snel hieronder wat je ervoor moet doen en wie weet ben jij morgenavond de gelukkige winnares!

Wat moet je ervoor doen?

 • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag al je nieuwe vriend(inn)en in de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk).
 • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij dit pakket verdiend!

Heel veel succes! 

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

4 reacties op “Morgen gaat de WINACTIE eruit!”

 1. Ellen Zegt:

  Wat leuk! Ik doe mee! Ik volg nu ook op bloglovin! 🙂
  Waarom ik zou moeten winnen? Da’s een moeilijke.. Ik denk dat het zeker geen kwaad kan om nog een lipverzorgend productje te hebben want ik speel alle lippenbalsems altijd kwijt. En zo’n anti-stress maskertje kan ik nu goed gebruiken, druk op school enzo. 😉

  Beantwoorden

 2. chucky1012 Zegt:

  Spannend 😉

  Prettig weekend

  Beantwoorden

 3. Dinie H. Gijsberts Zegt:

  Sunny Saturday Surprise
  Eerst ging mijn wasmachine stuk en de dealer deed moeilijk waardoor ik een mAAND alles op de hand moest wassen!! Toen ging de combiketel ook stuk waardoor ik ineens onder de KOUDE douche stond BRRRRRRRR.Kortom ik kan wel een POSITIEVE oppepper gebruiken 😉
  Alles geliked en gedeeld onder DinyG (diny gijsberts,Dinie.Gijsberts,Momzymom en MissMomzy

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: