Gossips van week #6

9 februari 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Hij mag dan wel al jaren overleden zijn, de belastingdienst opent nu pas de jacht op het fortuin van Michael Jackson. Toen hij in 2009 stierf gaven zijn curatoren aan de Amerikaanse Belastingdienst door dat zijn nettovermogen rond de 7 miljoen lag, maar dat bedrag blijkt íetsjes hoger te zijn, namelijk 1.125 miljard dollar. Omdat de beheerders van Michaels vermogen hebben gelogen moeten ze het overige bedrag betalen en krijgen ze ook nog eens een boete van totaal 702 miljoen dollar. Een ramp voor zijn drie kinderen, want daarna is er van zijn vermogen bijna niets meer over.
michaeljackson1Doutzen Kroes is weer zwanger! Het model maakte dit donderdag op Twitter bekend. ‘This is not a throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting’, schrijft ze bij een foto waarop ze naakt te zien is. Over ongeveer 5 maanden komt de baby. Haar zoontje Phyllon van 3 jaar is door het dolle heen en hij hoopt dat hij een zusje krijgt.

Reese Witherspoon heeft een leuke manier gevonden om er zeker van te zijn dat haar man Jim Toth niet met haar getrouwd is wegens haar volle bankrekening. De actrice, met een vermogen van 80 miljoen dollar, laat hem voor alles, maar dan ook echt álles, betalen. Denk aan vakanties, eten, personeel en al haar schoonheidsbehandelingen. Jim werkt als talent agent, en hoewel hij hier wel goed mee moet verdienen, verdient hij natuurlijk nooit zo veel als vrouwlief. Toch betaalt hij alles met veel liefde.
laurenversterjortkelder1Lauren Verster en Jort Kelder hebben eindelijk de volgende stap gezet en zijn sinds kort gaan samenwonen. De presentatrice was deze week te gast in Koffietijd en hier werd haar gevraagd of zij haar liefje vaak zag, vanwege de verschillende huizen waarin ze wonen. “Ik heb er een hekel aan om over onze relatie te praten, maar vooruit, we werden een beetje gek van die drie huizen en daarom wonen we nu samen in een huis”, onthult de blondine. De twee zitten elkaar gelukkig niet op de lip, want ‘de woning is groot genoeg’.

Selena Gomez zou niet vanwege emotionele problemen twee weken in een kliniek hebben doorgebracht, maar vanwege drank- en drugsproblemen. Haar ex Justin Bieber zou zich hier niet schuldig over voelen. Dat meldt TMZ. Volgens ingewijden had de zanger geen slechte invloed op zijn toenmalige vriendin. De insiders lachen zich rot om de geruchten in de media waarin Bieber wordt weggezet als degene die hun relatie met losbandig gedrag kapot heeft gemaakt. Haar ex erkent dat hij regelmatig los gaat, maar dat zou hetzelfde voor haar gelden. Vooral alcohol zou de brunette niet kunnen laten staan.

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “Gossips van week #6”

  1. chucky1012 Zegt:

    De dame op de laatste foto staat op de cover van ‘Vrouw’!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: