What to do with: Al die schoenen!

7 februari 2014

DIY Fashion, Fashion, Reports, Wonen

Schoenen. Het kattenkruid voor vrouwen. En met een reden! Wie houdt er nou niet van schoenen? Ze zijn zo leuk om te verzamelen. Roze hakken voor dat ene feest, nieuwe zwarte laarzen voor de winter en ‘oh-kijk-die-pumps-met-die-schattige-enkelbandjes-die-moet-ik-hebben’-schoenen. Maar tenzij je in een schoenenwinkel woont, is het moeilijk een opbergruimte te vinden voor al je snoepjes. Waar laat je ze? De oplossing is nabij. Hier zijn vijf manieren om schoenen op een fashionable manier op te bergen. Lees je mee?

1. De ladder

schoenopruimen1Een ladder kan je voor meerdere dingen gebruiken in huis. Niet alleen om bij een te hoge kast te komen, maar het is ook leuk als meubelstuk. En het is een handige manier om je schoenen aan je bewonderaars te laten zien.

2. Dozen met foto’s
dozenmetfotos
Ook erg praktisch: de schoenen in dozen laten. Plak op de voorkant een foto van je schoenen en stapelen maar! Als je de schoenendozen iets te saai vindt, koop dan mooiere dozen of versier de schoenendozen met leuk cadeaupapier.

3. Oude wijnkisten
oudewijnkisten

Als je zin hebt om een beetje te klussen, zijn oude wijnkisten erg leuk om te gebruiken als opbergsysteem. Een beetje boren en de kisten zitten stevig vast. Origineler dan gewoon wat houten planken, en net zo handig. Het geeft ook meteen een mooi vintage tintje.

4. Gordijnrekjes

gordijnrekjesHeel simpel: koop gewoon wat gordijnrekjes bij bijvoorbeeld de IKEA en gebruik ze voor je schoenen. Goedkoop en het ziet er ook nog eens leuk uit!

5. Servieskast

servieskast1Heb je echt zulke mooie schoenen dat ze door iedereen wel bewonderd mogen worden? Stop ze in een kast met glazen deuren, of een mooie servieskast. Een antieke servieskast is natuurlijk het mooiste voor in huis en het maakt het aanzicht van je schoenen een stuk chiquer.

Waar heb jij jouw schoenen staan?

Door Isa Jonkers

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “What to do with: Al die schoenen!”

 1. chucky1012 Zegt:

  Handig tips! Mooi opgeruimd!
  Zo kan men alle schoenen makkelijk zien!

  Beantwoorden

 2. Solenn Zegt:

  Ik heb onder m’n bureau een schoenenrek waar ze allemaal staan. De ladder met al die schoenen is ook erg leuk! Leuke inspiratie!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: