HOT: Majestic Melts

3 februari 2014

Beauty, DIY Beauty, Lichaam, Wonen

Ben je al bekend met de heerlijke Majestic Melts? Nikita van Majestic Nailcare heeft iets nieuws bedacht, namelijk zelfgemaakte melts. Toen ik een aantal van deze heerlijke producten kreeg opgestuurd, kon ik maar een ding doen: ze gelijk proberen. Kijk snel mee wat een melt is, in welke geuren het verkrijgbaar is en waar je ze kunt bestellen!

Melts
MajesticmeltsJe hebt nodig: een klein blokje van 100% pure soja was, heerlijke geurolie, een beetje kleurstof, wat decoratie en tadaaaaa een melt is geboren! Zo’n melt leg je op een speciale meltbrander – waaronder je een waxinelichtje zet. Zo smelt het blokje in jouw favo geur en ruikt het huis binnen no time heerlijk. Nikita van het bedrijf Majestic Nailcare gooit al haar liefde en creativiteit in deze zelfgemaakte melts. Een overzicht van een van de velen geuren zijn: Chocolate Cake, Cherry Amaretto, Frosted Sugar Cookie, Cinnamon Spice, Rose Petals – met echte rozenblaadjes, Blueberry, Coconut Paradise, Fruit Punch, Strawberry Love, Banoffee. Naast deze geuren zijn er in de webshop nog veel meer te koop. In totaal zijn er 39 geuren en er komen er snel weer meer bij. Ook is er een speciale Valentijn melt, namelijk: Cupido. Ook deze geur is een echte aanrader. Voor nog geen € 10,- heb je al een startersset van een brander en 10 geuren!

Soap bars
MajesticsoapbarNaast de melts heeft Majestic Nailcare ook zelfgemaakte en speciale soap bars in hun assortiment. Ik heb de soapbar Mighty Melon mogen ontvangen. Wow, wat een heerlijke frisse fruitige geur. Je merkt ook gelijk dat het erg voedend is voor de huid. Ik ben fan! Naast mighty melon kun je ook de volgende soap bars bestellen: Banana Sunrise, Champagne Showers, Coconut Paradise, Honey Oats, Latte Macchiato, Lavender Chill, Loofah Loving Rose, Loofah Magnificent Mango, Minty Chocolate, Pink Petals en Very Berry.

Benieuwd geworden?
Ga dan snel naar de webshop van Majestic Nailcare, waar naast de melts en soap bars ook superveel nagel- en beautyproducten te koop zijn. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en leuke winacties? Like Majestic Nailcare dan hier op Facebook!

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “HOT: Majestic Melts”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: