Gossips van week #5

2 februari 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Ben Saunders is deze week zoenend gespot met een blondine die wel heel erg veel op Josh Veldhuizen lijkt… De zanger en de blondine waren een gezellig avondje uit naar een concert in de Melkweg en konden hun handen niet van elkaar afhouden. Josh twitterde het volgende over het bericht: “Ben Saunders is een fantastische zanger en artiest. We zijn bevriend, maar hebben geen relatie!”

joshvelthuizen

DJ Afrojack mag door een blessure aan zijn voet niet vliegen en heeft daardoor een optreden moeten afzeggen. Op de website van de DJ staat te lezen dat hij gewond is geraakt aan zijn voet. Dat is blijkbaar zo ernstig dat artsen hem hebben afgeraden om te vliegen. Afrojack kan daardoor niet naar New York en heeft daar zijn optredens afgezegd.

Tori Spelling wil zo snel mogelijk van haar overspelige echtgenoot scheiden, maar de actrice vreest dat dit een groot probleem gaat worden. Omdat de twee niet onder huwelijkse voorwaarden zijn getrouwd, is de blondine bang dat ze door te scheiden heel veel alimentatie aan haar man Dean McDermott moet betalen. Dean, die Tori onlangs bedroog met een andere vrouw, gaat alleen akkoord met een scheiding wanneer hij de gedeeltelijke voogdij krijgt, en daardoor dus recht heeft op partner- en kinderalimentatie. Ouch!

torispOrlando Bloom zou aan het daten geslagen zijn met Nora Arnezeder. De acteur en de Franse actrice zijn deze week samen gespot in een restaurant. Orlando zou daarna de 24-jarige blondine hebben meegenomen naar het Four Seasons Hotel. Het is niet bekend of ze daar de nacht hebben doorgebracht. To be continued… 

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: