Zo krijg je een platte buik!

31 januari 2014

Gezondheid, Lichaam, Lifestyle, Sport

Het is de hoogste tijd om weer hard te gaan sporten. Veel vrouwen hebben in de lente en zomer onzekerheden.Bij de meeste vrouwen gaat het om hun buik, die vinden zij vaak te bol of te dik in een bikini. Door je voeding een beetje te veranderen krijg je al snel een plattere buik. Eer het lente is loop jij er weer helemaal strak bij! Lees je mee?   

Elk voorjaar zeggen we: “Ja, ik ga nu echt beginnen met veel sporten! Ik wil er deze zomer natuurlijk wel een beetje goed bijlopen.” Maar 90% van de gevallen houden wij het sporten toch niet vol. Eigenlijk hoef je je levenstijl voor een platte(re) buik helemaal niet om te gooien. Kies gewoon voor goede producten die je buik niet laten opzetten en beweeg nét dat beetje extra. Ben je benieuwd? Kijk snel hieronder naar de tips & tricks!

Platte buik

Tips voeding

  • Waarschijnlijk heb je weleens gemerkt dat wanneer je pasta of wit brood eet, je buik opzet. Deze koolhydraten blijven als het ware in je buik hangen. Ook volkoren producten doen dat, maar veel minder. Vervang daarom je wit brood voor bruin brood en eet volkoren pasta.
  • Eet yoghurt als ontbijt. Voedend en niet zwaar op de maag. Yoghurt is goed voor je verteringssysteem. Hierdoor krijg je minder last van winderigheid, een opgeblazen gevoel en opstoppingen.
  • Vervang de koekjes die je tussendoor eet. Neem liever tomaatjes, komkommer of een handje nootjes.
  • Alcohol, koffie en thee veroorzaken een opgezette buik. Drink dit dus niet te veel.
  • Drink elke dag veel water. Het water in je buik zal je een vol gevoel geven en zorgt voor een goede spijsvertering.
  • Eet niet te veel meer in de uren vlak voordat je naar bed gaat. Wanneer je slaapt verbruikt je lichaam minder energie, het eten dat je dus vlak voor het slapengaan eet zal niet meer verbrand worden.
  • Zorg voor een constante toevoer van voedsel gedurende de hele dag. Eet dus 6x per dag kleine porties in plaats van de standaard 3x per dag grotere porties.

Tricks buikspieren
Naast je voeding wat te veranderen is het goed om te blijven bewegen wanneer je een plattere buik wil. Beweeg elke dag minimaal 30 minuten. Pak in plaats van de tram, de fiets. En doe af en toe wat buikspieroefeningen, en ja dat kan gewoon voor de televisie tijdens Dr. Phil, RTL Boulevard of GTST! Hier een video voor wat goede buikspieroefeningen.

Good luck! 

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: