Gossips van week #4

26 januari 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

De Franse president Francois Hollande heeft een punt gezet achter zijn relatie met de journaliste Valérie Trierweiler. De president had al langer een affaire met de 41-jarige actrice Julie Gayet. De vrouw van de president stortte na dit nieuws in elkaar en werd opgenomen in een ziekenhuis. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter met haar. Tijdens een etentje afgelopen donderdag zouden Hollande en Trierweiler hebben besloten uit elkaar te gaan.

kklo1Khloé Kardashian kan eindelijk beginnen met haar nieuwe leven. Zij en haar ex-man Lamar Odom hebben hun huis verkocht. En nog met een dikke winst ook! De twee hebben het huis in 2009 voor 3,95 miljoen dollar gekocht en het huis is nu voor 5,49 miljoen dollar verkocht. Eindelijk de nare periode voor Khloé afgesloten dus. Nu wil de Kardashian in de buurt van haar moeder gaan wonen. Groot gelijk!

De vader van Leontien Zijlaard- van Moorsel is overleden. Harry van Moorsel is 76 jaar geworden. Leontiens vader leed aan kanker en dus was Leontien de laatste tijd zo vaak mogelijk bij hem. Ze is diep verdrietig om het verlies en koestert hun momenten samen, laat ze weten in RTL Boulevard. Sterkte!

Kim Kardashian en Kanye West gaan deze zomer trouwen in Parijs. Dat heeft de realityster donderdagavond bevestigd bij Jimmy Kimmel Live. ”Het is ons tweede thuis. We zijn daar heel vaak, we hebben daar een appartement. Ik zeg niet waar of wanneer, maar het gebeurt zeker in Parijs,” vertelde Kim.

annehathawaytumbAnne Hathaway is klaar voor het moedeerschap. De actrice vertelde aan E! News dat ze graag kinderen wil. De actrice reageert erg enthousiast op de vraag of ze kinderen wil. ”Ja! Ik hoop het! Ik kijk ernaar uit.” De 31-jarige Anne en Adam Shulman stapten vorig jaar september in het huwelijksbootje en lijken nu klaar voor de volgende stap.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: