Gossips van week #3

19 januari 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Jessica Biel gaat een restaurant openen! Het restaurant zal Au Fudge gaan heten en wordt geopend in Santa Monica, Californië. En het is niet zomaar een restaurant; de eetgelegenheid is uitsluitend voor bekende Hollywoodsterren en hun kroost, zodat ze daar in alle rust kunnen dineren. De Hollywood-actrice is nu druk in de weer met het regelen van een vergunning en een bouwbedrijf voor de verbouwing.

Daanschuurmans Daan Schuurmans last binnenkort een pauze in. “Als ik zo doorga, ben ik op.” De acteur noemt zichzelf werkverslaafd en moet er nodig even uit. “Voordat ik echt opbrand en mezelf voorbij ren, moet er een zeiltje op dat stuk hout om een nieuwe koers te kunnen bepalen.” Ook heeft hij door zijn drukke werkschema weinig tijd voor zijn vrouw Bracha van Doesburgh en hun dochter Sophia. En wat gaat de acteur doen tijdens zijn verplichte vakantie? Samen met zijn twee favo vrouwen een reis door Australië maken!

Gwen Stefani heeft op een speciale wijze onthuld of ze een jongen of een meisje krijgt. De zangeres plaatste een foto van zichzelf met een kroontje op haar hoofd op Instagram. “Ik was klaar om de kroon over te dragen, maar ik blijf de koningin des huizes. #hetiseenjongen #omringddoorjongens”. De zangeres en haar man, rocker Gavin Rossdale, hebben al twee zoontjes. Bekijk de foto hier!

gwenstefani

Johnny Depp is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Amber Heard. De actrice is de afgelopen week gefotografeerd met een verlovingsring om haar vinger. “Ze hebben zich een tijdje geleden al verloofd, maar Amber droeg de ring nog niet.” De twee ontmoette elkaar op de set van de film The Rum Diary. In juni 2012 bevestigden ze een koppel te zijn. Johnny had eerder veertien jaar een relatie samen met Vanessa Paradis. Samen hebben ze twee kinderen.

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: