Gossips van week #2

12 januari 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Vorige week lieten wij jullie al weten dat zangeres Ke$ha is opgenomen in een kliniek om te vechten tegen een eetstoornis – die zij naar eigen zeggen heeft ontwikkeld door de vele nare opmerkingen van producer Dr. Luke – maar gisteren is bekend geworden dat ook haar moeder zich heeft laten opnemen. Pebe Sebert – moeder van – laat het volgende weten. “Ik heb mezelf op aanraden van Ke$ha laten opnemen wegens een postraumatische stress-stoornis. Dit hele gedoe met Dr. Luke heeft ons gezin bijna kapot gemaakt en nam mijn leven over. Ke$ha wil dat we samen weer beter worden.” Wij hopen dat de twee er weer snel bovenop komen!

hilaryduff Slecht nieuws voor Hilary Duff: zij en haar man Mike Comrie gaan na drie jaar huwelijk scheiden. De twee trouwden in augustus 2010 en kregen in 2012 een zoontje, genaamd Luca. De manager van Hilary heeft het volgende over de scheiding gezegd: “Hilary en Mike hebben gezamelijk besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Ze zullen altijd vrienden blijven en deel van elkaars leven blijven uitmaken. Ze zijn zeer toegewijde ouders en vragen om privacy.”

Idols- winnares Raffaëla heeft een nacht in de cel doorgebracht. De zangeres had voor duizenden euro’s aan boetes openstaan. Ze heeft met hulp van haar vriend en andere vrienden een betalingsafspraak gemaakt met de politie, zodat het maar bij één nacht cel bleef. Raffaëla kreeg de boetes in de tijd dat ze verslaafd was aan drugs en alcohol, vertelt ze in RTL Boulevard. “Ik had nog boetes en toestanden uit 2009 en 2010 staan, die ik niet snel genoeg kon betalen. Dus zijn ze me komen halen,” laat ze weten. “Balen, maar de politie deed gewoon hun werk.”

markvaneeuwen

Maar na al dit trieste nieuws is er natuurlijk ook nog goed nieuws… Mark van Eeuwen is weer verliefd! De ex-GTST acteur – die nu een rol heeft in de Amerikaanse verfilming van de Heineken ontvoering – is aan het daten. “En dat daten gaat heel goed. We gaan even kijken waar dat naar toe gaat, maar ik kan het wel een prille liefde noemen, ja!” Eerder had Mark een relatie met Lieke van Lexmond. Zijn nieuwe liefde heeft hij níet tijdens zijn werk ontmoet: “Ze zit niet in het vak!”

Advertenties
, , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: