Gossips van week #1

5 januari 2014

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Zangeres Ke$ha heeft zich laten opnemen in een kliniek voor een behandeling tegen haar eetstoornis. Volgens de vrienden van de zangeres zou zij hebben gezegd dat muziekproducer Dr. Luke de oorzaak is van deze stoornis. Hij zou haar na haar Get Sleazy tour in 2011 een ‘dikke vette koelkast’ hebben genoemd. Daarna is zij doorgeslagen in sporten en weinig eten. Hopelijk gaat alles snel weer beter met de zangeres!
kesha

Het nieuwe jaar begint goed voor Nick van der Wall, ook wel bekend als DJ Afrojack. Hij heeft een landhuis gekocht in de plaats Leersum, Utrecht. En wat voor een landhuis… Het nieuwe optrekje van Nick heeft een oppervlakte van 394 m2. Met tien kamers, waaronder vier slaapkamers, is het een stuk ruimer dan zijn vorige huis in Spijkenisse. Ben je benieuwd naar het landhuis? Bekijk de foto’s hier!

Baby North is nog maar zes maanden oud, maar Kim Kardashian en Kanye West spreken nu al over een tweede kindje. De realityster en de rapper zouden hun familieleden al op de hoogte hebben gesteld, zo laat HollywoodLife weten. “Kim heeft het gevoel dat haar leven op een punt is gekomen waarop ze altijd heeft gehoopt. Ze willen dat hun dochtertje veel broertjes en zusjes krijgt.” Wij zijn benieuwd wanneer de volgende zwangerschap zich aankondigt!
KimKarKanWes Zangeres Do en haar vriend Marc zijn deze week ouders geworden van zoon Jip. Jip is het eerste kindje voor Do en Marc, die in 2007 trouwden, maar na drie jaar huwelijk weer uit elkaar gingen. Ze hebben al die tijd goed contact met elkaar gehouden en vorig jaar sloeg de vonk tussen de twee weer over.

Advertenties
, , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: