WIN: New Year Goodies

2 januari 2014

Beauty, Gezicht, Make-up, Nagels, WIN

Er is weer een nieuw jaar van start gegaan en natuurlijk willen we dat ook met jullie vieren! Daarom beginnen we vandaag weer met een superleuke winactie met heerlijke goodies. Iets waar elke vrouw blij van wordt! Wil jij ook kans maken op deze leuke prijs en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee! 

Winactie 0201Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van twee mooie roze nagellakjes, een roze lipbalm, een nagelvijl, een lipgloss-palet inclusief spiegel en kwastje, een lipgloss met aardbeiensmaak en een pincet? Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk snel hieronder wat je ervoor moet doen en wie weet ben jij volgende week de gelukkige winnares!

Wat moet je ervoor doen?

 • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag al je vriend(inn)en in de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk).
 • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij dit pakket verdiend!

Heel veel succes! 

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “WIN: New Year Goodies”

 1. Tanja Kuijer Zegt:

  Ik vind dat ik dit prachtige pakketje verdien, omdat ik een hele moeilijke zware tijd achter de rug heb, waarin ik mezelf ook wat verwaarloosd heb, nu in het nieuwe jaar is mijn voornemen er voor gaan, en beter voor mezelf zorgen. Daar zou dit pakketje natuurlijk goed bij van pas komen.

  Beantwoorden

 2. Diny Gijsberts Zegt:

  ***Happy 2014 ***
  Meegedaan onder de namen; MissMomzy,Momzymom en DinyG

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: