Gossips van week #52

29 december 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Eva Jinek en Freek Vonk zijn gaan samenwonen. De twee tortelduifjes wonen sinds kort aan de Amsteldijk in Amsterdam in een groot huis van 160 m2. Genoeg ruimte dus voor al Freek z’n dieren. Verder heeft het stel vier slaapkamers, voor eventuele gezinsuitbreiding, een ruime badkamer, een mooi dakterras en uitzicht over de Amstel. Ben je benieuwd naar het huis van de presentatrice en bioloog? Bekijk de foto’s hier!

evaenfreek
Kanye West gaat het komende halfjaar zwijgen. Dat zei de rapper deze week tijdens een 27 minuten durende tirade tijdens het laatste optreden in zijn Yeezus Tour. “Alles wat ik zeg dat niet is toegestaan, neem het nu in je op, dit kan de laatste keer in een lange tijd zijn dat je me zo hoort. Misschien voor zes maanden. Op zijn minst. Je zult interviews terug moeten luisteren als je echtheid wil horen.” De rapper gaat zich in 2014 volledig richten op nieuwe ideeën en creatieve uitspattingen. Of Kanye zich aan zijn belofte zal houden is nog even afwachten, wij zijn benieuwd!

Een opdringerige paparazzo heeft een bijzonder souvenir overgehouden aan zijn bezoekje aan Anne Hathaway. De actrice heeft een ‘cadeautje’ achtergelaten op de auto van de fotograaf. De actrice was haar hond aan het uitlaten toen de fotograaf haar op een zeer opdringerige manier benaderde. De actrice stelde dit niet op prijs en liet dit merken door een zakje met hondenpoep op zijn auto te plaatsen. Blegh!

Anne-Hathaway
Tony Wyczynski – ook wel Sterretje, bekend van het programma Oh Oh Cherso – heeft net na Kerst zijn geliefde woonplaats Den Haag verruild voor Amsterdam. Hij gaat met zijn vriendin Yildiz samenwonen op IJburg. “Vanaf 9.00 ’s morgens staat er een vrachtwagen die vol moet met mijn huis en dan gaan we naar mijn nieuwe casa in Amsterdam.”, zegt Sterretje op Twitter.

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: