Gossips van week #51

22 december 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Jessica en Ashlee Simpson hebben een grote ruzie met elkaar, en dat allemaal om het na-aperige gedrag van Ashlee. Jessica wil niets liever dan zo snel mogelijk trouwen met Eric Johnson. Ze wil halverwege 2014 een grote bruiloft met alles erop en eraan in Italië. Maar toen ze haar zusje over de plannen vertelde, besloot Ashlee dat ze ook nodig moest trouwen met haar vriend Evan Ross – ja, zoon van – met wie ze pas een paar maanden een relatie heeft. En zij wil koste wat kost eerder trouwen dan Jessica… Als Ashlee de bruiloft doorzet, betekent dat voor Jessica het einde van hun zusterrelatie. Hopelijk komt het snel goed tussen de twee!

Kate upton

De relatie van de 21-jarige Kate Upton en 33-jarige Maksim Chmerkovskiy is over en uit. “We zijn al een tijdje niet meer samen”, vertelt het lingeriemodel. Al eerder werd er gefluisterd dat de blondine en de danser, die in juni voor elkaar vielen, relatieproblemen hadden. De laatste keer dat zij samen in het openbaar gezien zijn, is al zo’n twee maanden geleden.

Anouk voelt weinig voor een rol als coach in The Voice of Holland. Tenzij ze daar grof geld mee kan verdienen. De zangeres heeft al meerdere keren ‘nee’ gezegd tegen de makers van de talentenjacht. “Toen dacht ik: niks voor mij. En nu, ach, jeetje ze betalen niet genoeg. Als ik daar een seizoen ga zitten voor een bedrag dat ik ook met één optreden kan verdienen, ben ik natuurlijk een idioot”, laat de zangeres weten in Volkskrant Magazine.

floortje dessing

Floortje Dessing is zaterdagochtend op Schiphol van haar spullen beroofd. “Ongelooflijk. Kom net op Schiphol terug en heb toch echt een van de gevaarlijkste landen op aarde bezocht. Worden we hier op vliegveld beroofd!”, twittert Floortje, die net terug is uit Afghanistan. Ze aarzelde geen moment en ging achter de dief aan. “Al onze apparatuur weg; ben als een gek door aankomst hal gaan rennen en zag als door wonder alles staan bij dief die trein in wilde stappen.”En met succes! Het lukte de stoere blondine alle apparatuur weer terug te pakken, maar helaas wist de man te ontkomen.

Advertenties
, , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: