Gossips van week #50

15 december 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Khloé Kardashian, die vorige week aankondigde dat ze gaat scheiden van basketballer Lamar Odom, zou al weken aan het daten zijn met honkballer Matt Kemp. Deze week veroorzaakte Matt commotie onder zijn fans door een foto van een kerstboom op internet te plaatsen. En dan niet zomaar een boom, nee… De kerstboom van de Kardashians! Wij zijn benieuwd wanneer de twee hun liefde officieel bekend maken.

Khloekardashian2

De rol van Paul Walker in de film Fast & Furious 7 wordt waarschijnlijk overgenomen door Pauls jongere broer Cody. De filmproducers hebben de 25-jarige Cody benaderd, omdat hij als twee druppels water op Paul lijkt.”Ze kunnen Cody prima van achter of vanaf een afstandje filmen. Mochten ze een close up nodig hebben, dan is het altijd nog mogelijk de beelden achteraf een beetje te bewerken.” Cody zou nog niet definitief ja hebben gezegd, maar hij ziet het wel als een mooi eerbetoon aan zijn broer. Paul Walker kwam op 30 november om het leven bij een auto-ongeval. Hij is 40 jaar oud geworden.

Zanger Gio wordt vader! De vriendin van de zanger is zwanger. Dit vertelt hij afgelopen week op de Amsterdamse radiozender FunX. De vriendin van de 27-jarige zanger is in april uitgerekend. Ook is het geslacht van het kindje al bekend. “We krijgen een meisje!”

gordon2

RTL is er niet zo blij mee dat Gordon woensdagavond in een liveuitzending wraak wilde nemen op Connie Breukhoven door tweemaal haar telefoonnummer te noemen. “Het te allen tijde handhaven van de uitgangspunten van onze programma’s is voor ons van groot belang. Ondanks het succes van het benefietgala betreuren we dit voorval. We gaan dit intern bespreken en oplossen met alle betrokken partijen”, zegt de woordvoerster van RTL. Connie laat het er ook niet bij zitten en heeft inmiddels een advocaat in de armen genomen. Deze actie heeft geen verdere consequenties gehad voor Gordon; voor het weekend is bekend geworden dat zijn contract bij RTL gewoon is verlengd.

Advertenties
, , , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: