Zo krijg je echte killer legs!

13 december 2013

Beauty, Lichaam

De feestdagen komen er weer aan, dus je zal weer moeten geloven aan jurkjes en rokjes. Onze benen hebben sinds de zomer ingepakt gezeten, hoogtijd voor een grote opknapbeurt en wat oefeningen! Zo heb je binnen no time weer echte killer legs die shinen onder dat ene mooie jurkje. Kijk je mee? 

Wie droomt er nou niet van mooie, lange en slanke benen? Het is tijd om de benen weer eens uit de jeans of leggings te toveren. Waarschijnlijk heb je ze al een tijdje niet geschoren, ingesmeerd of gescrubt, want ja… Wie anders dan vriendlief ziet je benen in deze donkere dagen nou? Met deze tips & tricks en je hebt binnen no time weer echte killer legs.

  • Sport! Neem in plaats van de auto de fiets of ga lekker wandelen. Je merkt al snel het verschil en je zal zien dat je benen snel veel strakker worden.
  • Zorg voor zachte en gehrydrateerde benen. Scrub je benen eens in de week en smeer ze na elke douchebeurt in met een lekker dikke bodycrème of olie.
  • Verbeter de doorbloeding van je huid door het nemen van een wisseldouche. Begin met een lekker warme douche, maar eindig met koud water. Het is even doorbijten maar je krijgt er een enorm glanzende huid door.
  • Wie zegt dat een cellulitiscrème niet helpt? Deze crèmes kunnen zorgen er niet voor dat cellulitis helemaal weggaat, maar als je ze gebruikt in combinatie met sporten en gezond te eten dan krijg je een mooi en stevig resultaat.
  • Je wil in je kerstjurkje natuurlijk geen benen als wit/blauwe tl-buizen. Ga daarom tot kerst een keer per week even een kwartiertje onder de zonnebank. Ben je niet echt een groot fan van de zonnebank? Dan is een self tanner natuurlijk ook een goede oplossing. Scrub en hydrateer je benen weel eerst goed voordat je het product aanbrengt. Zo vermijd je strepen en krijg je een egaal resultaat. En de grootste tip: breng niet te veel op. Je wil geen benen met een wortelkleur krijgen, toch?
  • Zorg op de dag zelf voor een goede scheerbeurt. Wil je liever harsen? Doe dat dan een paar dagen voordat je het jurkje aantrekt.
  • Breng glans aan op je benen, hierdoor lijkt het alsof je benen langer zijn.
  • Draag hoge hakken, hierdoor lijken je benen langer en slanker.

De drie beste oefeningen voor killer legs

1. Lunge variation

2. Split squat

3. Leg curls

En nu? Kom maar op met die mooie benen! 

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: