Gossips van week #48

1 december 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week!

Acteur Paul Walker is afgelopen nacht omgekomen bij een autocrash in de buurt van Los Angeles. De Hollywoodster, die vooral bekend werd dankzij zijn rol in The Fast and the Furious-filmreeks, was de bijrijder in een auto die na een crash in vlammen opging. Ook een vriend van hem, de bestuurder van de auto, kwam om bij het ongeluk. Paul Walker is 40 jaar oud geworden. 

Michael Jordan en zijn vrouw Yvette Prieto verwachten hun eerste kindje samen. Zeven maanden geleden stapten de twee tortelduifjes, na een relatie van vijf jaar, met elkaar in het huwelijksbootje. Voor de 50-jarige oud-basketballer wordt het zijn vierde kind, in zijn eerste huwelijk kreeg al twee zoons van 24 en 22 jaar en een dochter van 19.

Vijf maanden nadat zijn relatie met Yvonne Coldeweijer op de klippen liep, is Ben Saunders klaar voor een nieuwe vrouw in zijn leven. De zanger plaatste op Twitter een foto van de dating-app Tinder met de tekst: “Heb Tinder ontdekt hahahaha vet.” Zijn ex- vriendin Yvonne heeft inmiddels weer een lover gevonden. Wij hopen dat Ben dat ook snel doet! Maar of dat via Tinder lukt?

Bram Moszkowicz heeft een nieuwe baan. De ex-strafpleiter gaat per 1 januari aan de slag als ’of counsel’, een soort juridisch adviseur bij advocatenkantoor Brink Attorneys in Amsterdam. Met deze nieuwe stap hoopt Moszkowicz zijn rampjaar te kunnen afsluiten en in het nieuwe jaar een verse start te maken. Wij wensen Bram heel veel succes! 

Advertenties
, , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: