How to: Zo blijf je de hele winter door bruin

29 november 2013

Beauty, Lichaam

Benen als tl-buizen… Halverwege de winter heeft bijna iedereen hier wel last van. Wie wil nou niet het hele jaar door mooie bruine benen? Ook aan dit probleem valt natuurlijk weer iets te doen. Met deze drie oplossingen heb jij het hele jaar door een mooi kleurtje en hoef je je niet te schamen wanneer je voor het eerst na een lange periode met blote benen de deur uit stapt. Kijk je mee?

Zelfbruiner
Bij een zelfbruiner denken mensen vaak het volgende: ‘Oh, dat is zo’n creme dat ik er de hele winter bij loop als een wortel’. Nee… Tegenwoordig heb je mooie natuurlijke zelfbruiners die je makkelijk aan kunt brengen op jouw huidje. Wanneer je je houdt aan de ‘regels’ – denk aan eerst je huid scrubben en daarna de zelfbruiner goed laten opdrogen – komen er bijna geen lelijke vlekken. Welk merk mijn favoriet is? De Sublime bronze mousse van L’oreal. Handig aan deze mousse is dat hij gelijk een kleurtje achterlaat en daarom kun je ook gelijk zien wanneer je een plekje vergeten bent.

bruinekleurvasthouden

Zonnebank
Eens in de drie weken onder de zonnebank geeft jouw lichaam niet alleen een mooi kleurtje, ook krijg je een beter humeur door. Heerlijk wat vitamine A binnenkrijgen tijdens de 20 minuten durende zon-sessie. Veel mensen willen niet beginnen aan zonnen onder de zonnebank, omdat het te schadelijk zou zijn. Tuurlijk is het schadelijk, als je het elke dag doet. Maar eens in de drie weken 20 minuten zonnen kan echt geen kwaad. Goed humeur, een lekker kleurtje en extra energie door vitamine A. Wie wil dat nou niet?

Spraytan
Wat aankomende winter heel erg in is is de spraytan. Het enige nadeel? Het blijft maar 10 dagen zitten. Of je moet je natuurlijk niet zo vaak douchen… Toch is het voor een feestje of gewoon echt de moeite waard. Je ziet er vaak gelijk veel gezonder uit en ziet na een behandeling gelijk het resultaat, zonder strepen!

Hoe probeer jij in de winter een kleurtje te houden?

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “How to: Zo blijf je de hele winter door bruin”

 1. Anita H. Zegt:

  Dagelijks wortelsap drinken en / of wortelen eten. Dat doe ik al 25 jaar bijna dagelijks!!! En ik krijg (vooral de laatste tijd, best opmerkelijk) weleens de vraag of ik bruin zonder zon gebruik. Terwijl mijn eigenlijke huidskleur extreem(!) bleek is.

  Beantwoorden

 2. tirio Zegt:

  Bedankt is handig! ( voor een meisje, dame) 🙂

  Amélie, ( Amélie’s Blog)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: