WIN: Goodies voor Sinterklaas

27 november 2013

Beauty, Gezicht, Make-up, WIN

Het is bijna weer Sinterklaas, en natuurlijk willen we dat ook met jullie vieren. Daarom beginnen we vandaag weer met een superleuke winactie met heerlijke goodies. Iets waar elke vrouw blij van wordt! Wil jij ook kans maken op deze leuke prijs en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee! 

Winactiefab27-11Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van een drie mooie kleuren nagellak, een lipgloss met aardbeiensmaak, een glasvijl, een eyeliner, een felrode lipgloss en een pincet? Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk snel hieronder wat je ervoor moet doen en wie weet ben jij op Sinterklaasavond de gelukkige winnares!

Wat moet je ervoor doen?

 • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag al je vriend(inn)en in de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk).
 • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij deze goodiebag verdiend!

Heel veel succes! 

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

3 reacties op “WIN: Goodies voor Sinterklaas”

 1. Dinie H. Gijsberts Zegt:

  Superrrr WINteractie ! Ik werk als Logistiek medewerkster en help collega’s als die bij hun opdraht problemen hebben,ik doe vrijwilligerswerk op 2 bejaarden tehuizen en dat láng voor Geer en Goor en mee aandacht vroegen !! Hierdoor heb ik erugh weinig tijd over om de nieuwste make-up aan te schaffen en eerlijk gezegd is mijn loon(tje ! ) óók geen vetpot ! 😉

  Beantwoorden

 2. tirio Zegt:

  Echt leuke blog!!!!

  Ik ga zeker blijven volgen! 🙂

  Waarom ik dit pakket wil winnen: Het maakt me blij als iemand me iets geeft en dan nogwel uit vrije wil dat vindt ik SUPER!!!

  Zal een linkje zetten op mijn blog om naar die van jouw te komen want hij is echt SUPER!!!

  Tot het volgend berichtje.

  Tirio, Amélie’s Blog

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: