Gossips van week #47!

24 november 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Er is ingebroken in het huis van Miley Cyrus. Op de avond voor haar 21ste verjaardag hebben inbrekers hun slag geslagen. Er zijn veel persoonlijke spullen van de zangeres meegenomen, meldt de politie. Het onderzoek naar de inbraak loopt nog, er is nog niemand opgepakt. De inbraak heeft haar verjaardag goed verpest. “Miley is enorm van de kaart, ze is zich rot geschrokken. Daarnaast is ze een heleboel persoonlijke dingen kwijt die niet te vervangen zijn.”

mileycyrusgossips

Daniëlle van Aalderen, de vrouw van Lange Frans, doet op Twitter uit de doeken hoe zíj eigenlijk denkt over de scheiding.”Ik ben geen BN’er, ik ben Daniëlle, moeder van twee kinderen en ik kan ieder vertellen hoe verdrietig het is om met iemand te moeten leven die doet alsof alles goed gaat maar eigenlijk zwaar verslaafd is. De financiële problemen, de stress die erbij komt kijken. Amper naar je kinderen omkijken en zielig doen. De kinderen zijn het slachtoffer, niet Frans!”, aldus de ex van de rapper. Nou… Wat een gezelligheid weer! Wij hopen dat ze snel weer samen door een deur kunnen.

Home Alone-ster Macaulay Culkin heeft een nieuwe liefde, en deze nieuwe vriendin lijkt verrassend erg op ex-vriendin Mila Kunis. De twee lovebirds werden vrijdag hand in hand gespot bij het vliegveld in Parijs. Niet alleen de 33-jarige acteur, ook zijn date had een grote glimlach op haar gezicht. De brunette lijkt op zijn ex Mila Kunis, met wie de acteur acht jaar lang en relatie had. In 2010 gingen ze uit elkaar. Macaulay zou altijd verliefd op haar zijn gebleven. Benieuwd naar foto’s van de Mila look-a-like? Bekijk ze hier!

gordongossips De wereld is niet echt gecharmeerd van de grap van Gordon, die hij maakte in het programma Holland’s Got Talent. De Chinees Xiao Wang deed vorige week auditie in Holland’s Got Talent. Toen Xiao Wang de jury vertelde dat hij een opera van Verdi ging zingen, vroeg Gordon: “Welk nummer ga je zingen? Nummer 39 met rijst?” Op de website van BBC China is een artikel gewijd aan de ‘racistische’ opmerking van het Holland’s Got Talent jurylid. Ook de Chinese krant Global Times besteedt aandacht aan de kwestie en noemt Gordons grap “onfatsoenlijk”. Eerder deze week al stroomden boze reacties binnen op de Amerikaanse website Reddit. Daar werd Gordon onder andere een “racistische eikel” genoemd. Wat vind jij van deze opmerking: gewoon een domme Gordon grap, of was het racistisch bedoeld?

Advertenties
, , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: