WIN: Morgen gaat de winactie eruit!

21 november 2013

Beauty, Gezicht, Make-up, WIN

Fabeaulish.com groeit met de dag en dat willen we natuurlijk ook met jullie vieren. Vorige week zijn we deze leuke winactie begonnen, dus hierbij even een reminder! Wil jij op de valreep nog even meedoen en ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel mee! 

Winactie1411Een leuk pakket winnen is natuurlijk altijd fijn! Wat dacht je van een mooie kleur nagellak, twee soorten lipgloss; aardbei en appel, een glasvijl, nagellakremover met een heerlijke aardbeiengeur, een tea tree zeepje en twee anti-stress maskers? Wil je kans maken op dit leuke pakket? Het is ontzettend makkelijk om dit pakket te winnen. Kijk snel hieronder wat je ervoor moet doen en wie weet ben jij volgende week de gelukkige winnares!

Wat moet je ervoor doen?

  • Like én deel de Facebook-pagina van Fabeaulish.com en tag al je vriend(inn)en in de afbeelding. Je maakt extra kans op de prijs als je ons ook volgt op Twitter en op Bloglovin (zie blauwe knop in het midden van de zijbalk).
  • Laat hieronder en/of op Facebook weten waarom precies jij deze goodiebag verdiend!

Heel veel succes! 

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: