Gossips van week #46!

17 november 2013

Celebrities, Gossips, Lifestyle

Dagelijks wordt er heel wat geroddeld. Niet alleen in Hollywood, nee, in ons eigen kleine kikkerlandje kunnen we er ook wat van! Wie is er deze week betrapt, zwanger, verloofd, getrouwd of gescheiden? Je leest de meest sappige roddels in deze wekelijkse rubriek. Enjoy de gossips van deze week! 

Actrice Halina Reijn geeft toe dat ze weleens enorm jaloers is geweest op haar beste vriendin Carice van Houten. Vooral op het moment dat Carice er vandoor ging met de hoofdrol in de film Zwartboek, en niet Halina. “Toen heb ik haar wel even, om af te reageren, zogenaamd aan de telefoon uitgescholden. Maar daarna was het voorbij. We zijn weleens vaker boos, maar altijd van korte duur.” De twee vrouwen zijn erg close met elkaar: “We knuffelen veel, bijna als katten die aan elkaar klitten. Dat kan voor een derde persoon raar zijn om mee te maken…”

halinacarice

Kim Kardashian had deze week dikke pech. Ze liet haar vriendin Brittny Gastineau in haar peperdure auto rijden, maar dat bleek een slecht idee. Toen zij Kim d’r peperdure Mercedes G-Wagon in de parkeergarage wilde manouvreren bleek dat het dak van de garage wat minder hoog was dan ze van tevoren had ingeschat… Het resultaat: een cabrio. Ouch! 

Jake Gyllenhaal is deze week gewond geraakt tijdens een stunt voor een scene uit zijn nieuwste film Nightcrawler. De acteur had zichzelf flink verwond toen hij met zijn blote vuisten op een spiegel insloeg. Zodra zijn vuist de spiegel raakte brak deze, waardoor de scherven zijn hand openhaalde. “Jake is toen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht waar hij een aantal hechtingen heeft gehad”, aldus de manager. “Hij zal waarschijnlijk snel weer aan het werk gaan.”

fabdevries
Babydrama voor Fabiënne de Vries! De presentatrice en haar kersverse vriend Mitchell verwachten een kindje. Maar de ex van Mitchell is ook zwanger van hem… Ze vertelt dat zij en haar tien jaar jongere vlam een poos geleden gevoelens voor elkaar kregen, maar dat zij de boot afhield toen ze erachter kwam dat hij reeds getrouwd was. “Ik had zoiets van: oké, we vinden elkaar leuk maar het kan niet”. Mitchell maakte een einde aan zijn huwelijk, trok in bij een vriend en klopte weer bij Fabiënne aan. Toen zwichtte ze en de twee kregen een relatie. Al heel snel bleek Fabiënne zwanger. Maar Mitchells ex bleek toen óók zwanger van hun tweede kindje, al is zij wat verder in de zwangerschap. Toen Fabiënne dat hoorde vertrok ze naar het buitenland om na te denken. Ze besloot de relatie met Mitchell ondanks alles toch nog een kans te geven. “Ik ben ruimdenkend en ruimhartig. Ik heb gezegd: ik hou van jou en je bagage, dus ook van haar en dus ook de kinderen. Ik hoop dat beide zwangerschappen goed en gezond verlopen.” En dat hopen wij natuurlijk ook!

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: